Shoplog

Pasen bij de Action

Over een kleine 3 weken is het Pasen. De meeste mensen hebben dan vrije dage, zoeken paaseieren, vullen hun buik goed en gaan op familiebezoek.
En natuurlijk is het leuk om van tevoren je huis wat op te vrolijken. En waar haal je dan spulletjes, juist bij de Action

Paasspullen
Afgelopen week ben ik de grote zolder opgegaan om onze paasspullen te halen. Dit is echt geen grote doos hoor. Een kleine doos. Hierin zitten wat paashangertjes, kuikentjes, kleurplaten en spelletjesboekjes voor de kinderen in het Paas thema.
Een paastak moet ik nog gaan halen. Ik vind dit gewoon vrolijk staan en daarnaast geeft het ook een lente gevoel.
Bij de blog van go mommy go zag ik ook nog eens leuke, zelf gemaakte hangertjes. Wie weet, ga ik die nog wel maken samen met de kinderen.

Shoplog(je) Action
Ik vind het altijd leuk om ook weer wat nieuwe spulletjes te kopen rondom Pasen. En bij Action valt er wel er meestal wel iets te vinden. Zo lag er van alles, tafellakens, servetten, beeldjes van paashazen, hangertjes, knutselspullen en vast nog veel meer.
Dus wil je je huis in Paas thema veranderen, ga dan zeker even naar de Action.
Ik kocht er het volgende (eigenlijk niet eens echt om het huis te versieren):
-Stickers. Hier weten de kinderen altijd wel raad mee. En ik vond ze zelf ook leuk voor mijn bullet journal. 190 stickers voor maar 0,77 eurocent

-Knutselset, versier je paasei voor 0,99 eurocent. Leuk om de eieren te versieren, tijdens de paaslunch. Meestal lunchen we dan als gezin samen en er horen dan eenmaal versierde eieren bij.

-Haribo Easter snoepjes. Ze waren 1,99. Och, deze zakjes gaan er altijd wel in bij de kinderen. En de zakjes zijn gevuld met bv kleine haas snoepjes. Ze zullen wel op zijn voordat het Pasen is.

-Paasschaaltje, 1,22. Eitjes en schuimpjes hadden we al eerder gekocht. En de kleine man in huis vond het schaaltje mooi. Dus dan nemen we dat toch mee. Een vrolijk roze schaaltje met een lief haasje erop. Op dit moment gevuld met lekkers.

En de paastak ga ik vandaag halen, zodat we ook deze kunnen neerzetten in huis.

Versier jij je huis voor Pasen? Of heb jij ook al iets bij Action gekocht?

 

3 gedachten over “Pasen bij de Action

  1. Wij doen dit jaar werkelijk helemaal niks aan Pasen. De kleine man is die maandag ervoor jarig en in het weekend van Pasen vieren wij zijn verjaardag. Staat een beetje raar…een Super mario wereld met paasversiering. We gaan wellicht wel eerste paasdag wat uitgebreider eten maar verder niks. Wij deden vorige jaren eigenlijk op de paastak na ook niks aan Pasen.

    1. Een verjaardag is ook leuk!
      Wij doen, buiten de versiering om, ook niet veel. Maar als ik al dat leuks bij bv Action en kruidvat zie, koop ik toch altijd weer iets

  2. Ik versier mijn huis niet, maar heb wel allerlei leuke cadeautjes voor de Pasen bij de Action gekocht voor de kleinkinderen.
    Zoveel leuks !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.