Shoplog

Ik shopte voor mezelf…

Oh met dit heerlijke weer, vergeet ik gewoon te bloggen. Vergeten eigenlijk niet, maar ik geniet gewoon liever buiten van de zon dan binnen te gaan typen. Maar met dit weer kon ik wel eindelijk mijn nieuwe shirtjes aan. Wat ik kocht? Dat laat ik je zien….

Shirtjes
Ik zocht een tijdje geleden mijn klerenkast uit. Keek al naar wat lente/zomer kleren en kwam tot de conclusie dat ik toch wel weinig shirtjes had.
De oude, lees te klein, vaal of gewoon al 3 jaar in mijn klerenkast, gingen in de zak van max. Vorig jaar kocht ik een aantal shirtjes bij Primark. Deze zijn prima voor 1 seizoen en voor op vakantie. Maar dit jaar wilde ik toch wel weer wat nettere shirtjes, ook voor mijn werk.
Ik besloot eens online te kijken bij Esprit. En daar slaagde ik goed. En nog geluk ook, alles in de sale.

Ik kocht 5 shirtjes.

  • Een glanzend shirt (blauw) met print voor 17,99
  • Een blauw knoopshirt met leuke mouwtjes voor 7,99
  • Een wit/roze strepen shirt met ronde hals voor 7,99
  • Een grijs shirt met hartjes voor 9,99
  • Een blauw shirt met tekst voor 10,99

Bij dit laatste shirt vond ik bij de prijzenmepper voor maar 2 euro een leuke korte broek erbij. Een heerlijke broek van joggingstof. Deze zitten zo fijn. Ik heb er ook een spijkerstof versie van.

Jurkjes/Rokjes
Verder ben ik nog niet klaar voor de echte warme dagen hoor. Mijn klerenkast kan zeker nog wel jurkjes en rokken gebruiken. Waar ik deze ga zoeken? Dat weet ik nog niet. Dus tips zijn altijd welkom šŸ˜‰
Shirtjes, topjes en in korte broeken ben ik in ieder geval voorzien. Met mijn nieuwe shirtjes kan ik dus zeker vooruit. En ik ben blij met mijn aankopen voor dit leuke bedrag!

Waar koop jij graag je kleding?

 

Doordat de foto’s niet heel duidelijk zijn heb ik nog een linkje geplaatst naar de gekochte shirts.
Dit blog bevat een affiliatie link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.