Review - Win - Samenwerking

Vakantie! + Winactie (GESLOTEN)

Afgelopen week is het even rustig geweest op mijn blog. Ik had nog een laatste drukke week. Ik schreef hier aan het begin van de week al over. Het was wel een ontzettend leuke week.
Een geslaagd schoolreisje in Toverland, een afscheid van collega’s die we zeker gaan missen, nog het afscheid van mijn groep 8 samen met hun ouders en alle collega’s en stagiaires. En vandaag…. de laatste schooldag met in de middag een drankje en tapas hapjes. De hele week mooi weer gehad en vandaag dan ook een fijne afsluiting bij een beachclub.

De komende 6 weken dus vakantie. Hiervan gaan we nog 2 weken weg met de caravan. Ik heb dan ook geen idee hoeveel blogs er per week online gaan komen. Misschien 1 per week misschien wel 4. Niks moet en niksen mag! Dat geldt voor mij deze komende weken. Wel wil ik aan de slag met de mamachallenge.

Winactie

Maar ik vind het wel leuk om 1 van jullie te verwennen met een klein vakantiepakket! Gewoon omdat ik nu vakantie heb. Een pakketje waar je vast en zeker iets mee kan doen in jouw vakantie. Ik verklap niet alles 😉 Het moet natuurlijk ook een verrassing blijven… Natuurlijk laat ik wel iets zien van wat je kan winnen. Kijk maar eens naar de foto…
Ontspanning, creativiteit, relaxen, lezen…. het zijn maar wat steekwoorden 😉

IMG_5984Wil jij nu graag dit zomer (verrassing) vakantie pakket winnen? Dat kan!

 • Laat in een reactie (met geldig mailadres) achter dat je mee doet voor dit zomer vakantiepakket
 • Extra winkans: mij volgen op bloglovin
 • Via facebook maak ik de winnaar bekend.

Je kan meedoen t/m woensdag 27 juli!

 

14 gedachten over “Vakantie! + Winactie (GESLOTEN)

 1. Ik laat me graag verrassen door zo’n leuk pakket! Wij hebben nog 4 weken vakantie voor de boeg! Ik volg je op bloglovin.

 2. Superleuk, kindjes hebben hier nu ook vakantie….en dan willen ze ook wel een beetje bezig gehouden worden! Ik maak graag kans op dit pakket! Volg je op Bloglovin en Facebook

 3. Leuke actie van je! Ik doe graag mee 🙂 Voor jullie een hele fijne vakantie! Maar dat zal vast lukken met dit lekkere weer!

 4. Wat een leuk pakket voor mijzelf en drie dochtertjes zo te zien. En dol op verrassingen.
  Vandaag is de eerste dag van Papa’s vakantie, ook op Thuisleven minder blogs, maar we hebben hard vooruitgewerkt.

  Fijne vakantie en groetjes!

 5. Geen vakantie voor ons dit jaar.
  Wij zijn begin dit jaar verhuisd en de vakantiedagen (en -geld) zijn op. Ik dacht dat ik er wel tegen kon, maar het valt me toch wel heel erg zwaar om door te werken terwijl iedereen om je heen alle tijd van de wereld heeft om leuke dingen te doen.
  Ik doe dus graag mee voor het verrassingspakket

 6. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Zij vind dit de boeken en de armbanden in ieder geval leuk.
  En wat er verder nog bij zit…wij laten ons graag verassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.