Review - Win - Samenwerking

Sinterklaasbloghop201 8 {GESLOTEN}

Ja, vandaag is de dag dat Sinterklaas en zijn Pieten in Nederland aankomen met hun stoomboot. Een perfecte dag om meteen cadeautjes uit te delen. En dat is, wat ik samen met meer dan 45 andere bloggers, dan ook doe. Samen hebben wij voor jullie weer een leuke sinterklaasbloghop klaar gezet.

Bloghop
Voor de meeste onder ons inmiddels wel bekend. Een bloghop is een manier om andere blogs te leren kennen met op iedere blog een te winnen prijs. Alle blogs zijn aan elkaar gelinkt, zodat je helemaal rond kan gaan.

Hoe kom je hier terecht?
Misschien start je op mijn blog, maar het kan ook zijn dat je via de blog van madebymalou bij mij terecht komt. De blog van Malou is een leuke mamablog. Ze blogt sinds 1 jaar als zzp’er en heeft twee prachtige kinderen. En kindje drie is onderweg. Ze schrijft hier af en toe een update over, maar je vindt ook shoplogs, artikelen over het moederschap en blogs over haar dochter en zoontje. Vrijwel allemaal persoonlijke blogs.

Wie ben ik?
Wie mij nog niet kent, ik ben de schrijfster van byjon. Ik startte een aantal jaar geleden met bloggen als hobby. En dat doe ik nog steeds. Sinds ruim 2 jaar wel op een eigen domein, maar zonder vaste regels. Ik blog wanneer ik zin en tijd heb. Op mijn blog vind je diy werkjes, uitjes, shoplogs en moeder gerelateerde blogs. En af en toe komt iets over mijn werk als juf voorbij. Ik werk namelijk 3 dagen per week in het basisonderwijs. En de overige dagen geniet ik van mijn 7 jarige dochter en 4 jarige zoon. Als moeder en juf vind ik lezen erg leuk. Hier heeft mijn prijs voor jullie dan ook mee te maken. Maar hierover lees je meer op het einde van mijn blog.

Verder hoppen…
Eerst ga ik jullie alvast doorverwijzen naar de blog liefthuis. Net als ik een juf, al werkt zij in het speciaal voortgezet onderwijs, maar er is een overeenkomst. Ook zij is moeder en houdt van gezelligheid.  Ook bij haar vind je blogs rondom het moederschap. Maar ze is ook te volgen via YouTube. Nieuwsgierig? Hop dan maar snel door naar haar blog.

De prijs
Ik vind lezen leuk. Zelf lezen, maar ook voorlezen, thuis als moeder en op school als juf.
Ik verloot daarom onder de reacties het boek: Mary Poppins, Wie kent haar nu niet? Misschien heb je de musical of film wel gezien. Hoe leuk is het dan om ook nog eens het boek te winnen.
En omdat lezen heerlijk is krijg je er nog een kleine verrassing bij. Vaak krijg je tijdens het lezen namelijk lekkere trek. Dus wat Sint lekkers erbij maakt deze prijs compleet. Natuurlijk verklap ik niet alles, dus het wordt nog wat aangevuld.

Wat moet je doen?

-Laat een reactie achter dat je graag mee doet en voor wie je zou willen winnen, jezelf, kind(eren), familie, voor je klas of voor wie dan ook…. let erop dat je een geldig mailadres doorgeeft, zodat ik je kan bereiken.
-Ik zou het leuk vinden wanneer je mijn Facebookpagina en/of dit bericht een like geeft. Of dat je me volgt via twitter of instagram. (Dit beïnvloedt niet je win kansen, maar ik zou het wel leuk vinden)

Meedoen kan t/m zaterdag 24 november. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

62 gedachten over “Sinterklaasbloghop201 8 {GESLOTEN}

 1. Ohhhh jeugd sentiment!!!! Ik zou deze voor mijzelf willen winnen hhahahaha. Daarna mag mijn dochtertje hem wel even lenen hhahahaha. Ik ga duimen

 2. Wat een mooi prijs. Deze zou ik graag voor mijn zoon willen winnen. Daarna mag hij het in de klas laten zien en misschien vind de juf het leuk eruit voor te lezenz ik doe graag mee.

 3. O ik vind deze bloghop echt heel leuk. Ik volg één iemand anders en zo beland ik hier terecht. Zelf ook juf en fan van lezen! Dit boek heb ik nog niet in mijn bezit, dat zou super zijn om erbij te voegen. Leuk om voor te lezen in de klas, maar ook zeker voor mezelf.

 4. O wat leuk voor mijn kleindochter, voor oma jeugdsentiment en daarna zou mijn dochter het nog bij haar in de klas kunnen voorlezen

 5. Mary Poppins blijft leuk! Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter. Zij kent de film goed en verslind boeken bij de vleet, dus ben altijd op zoek naar iets nieuws ?

 6. Wat een super leuke actie!!! Echt jeugdsentiment dit 😀 Mijn dochter leest graag. Daarnaast vind ik het heerlijk om ook nog af en toe lekker voor te lezen, dus dit boek winnen zou erg leuk zijn. En hoe gaaf is het als dochterlief haar eigen fijne herinneringen krijgt aan Mary Poppins <3

 7. YEAH! een superleuke winactie heb jij zeg, ik hoorde van de week voor het eerst dat er een voorleesboek van mary poppins was. Dat wist ik helemaal niet, ik hop tot nu toe steeds maar door, maar nu blijf ik even hangen 😉 ik doe heel graag mee. Lijkt mij geweldig om onze meiden het boek voor te lezen en daarna de film te bekijken.

 8. oooh mijn lievelingsfilm en daardoor ook van mijn zoontje,
  Hij kan er geen genoeg van krijgen, tot groot verdriet van vriendlief die alle liedjes niet meer kan aanhoren hahaha

 9. Ik maak graag kans. Ik weet ongeveer het verhaal van Mary Poppins maar ik moet toegeven dat ik er nog nooit een boek over het gelezen. Leuk om mijn 6 jarige (die nu zelf de hele makkelijke boekjes al kan lezen) hier uit voor te lezen.
  We wisselen het zelf lezen en voorlezen af. Wel zo fijn voor ons beiden.

 10. Leuk weer zo’n bloghop en dan nu weer zo’n Sinterklaasbloghop.
  Doe graag mee voor het boek ‘Mary Poppins’.
  Leuk om mijn kleinkinderen uit voor te lezen. Mijn kleinzoon van 8 jaar kan al goed lezen, misschien leest hij mij wel voor.
  En dan lekker samen snoepen van het Sint lekkers wat er extra bij wordt gedaan. Wat een verrassing!
  Ik volg alleen op Bloglovin en heb geliked en geloved en waag graag een kansje.

 11. Dat is leuk! Die zou ik zelf ook wel weer eens willen lezen en daarna denk ik dat mijn dochter dit ook leuk vind. Ik loot heel graag mee

 12. O, geweldig! Ik zou hem eerst aan mijn zoontje voorlezen, dan aan mijn klas op school, dan mogen de andere juffen hem.even lenen voor hun groepen en dan is mijn dochtertje aan.de beurt!

 13. Grappig! Mijn dochter ( nu 25) keek vroeger werkelijk uren naar de film. Hoe leuk zou het zijn als zij nu haar zoontje het verhaal kan voorlezen. Dat wordt vast een feest van herkenning. Dus graag win ik voor mijn kleinzoon Lars, maar ook stiekem een beetje voor zijn mama Ilse.

 14. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Zelf ben ik opgegroeid met Mary Poppins, maar zij moet het nog helemaal leren kennen. Wat leuk om te weten dat ze dat allemaal nog tegoed heeft!

 15. Leuk dit zeg! Hier ook een juf, en uit ervaring kan ik zeggen dat je als juf nóóit genoeg boeken hebt. Daarom doe ik heel graag mee!

 16. Ik ben groot musicalfan en heb alle afleveringen gezien van het programma ‘op zoek naar mary poppins’ waarin ze dus zoals de naam al zegt op zoek gingen naar de perfecte actrice voor de rol van Mary Poppins. Ook heb ik de cd van de musical en kan ik alle liedjes zo meezingen (als niemand luistert dan want mijn zangkunst is niet zo musical geschikt haha) Ik zou het boek dan ook lekker voor mezelf willen, want ben er gewoon heel benieuwd naar. En misschien geef ik het daarna wel weer door zodat er weer iemand anders kan genieten van het prachtige verhaal van mary poppins.

 17. Goedemorgen!

  Wat een superleuke bloghop is dit zeg! Een leuke combi van nieuwe en bekende blogs en heel veel leuke dingen die er weggegeven worden!
  Onze pleegkinderen zijn ook altijd gek op voorgelezen worden! Een combinatie van ongedwongen dichtbij zijn (op schoot of naast je in bed of op de bank), niets hoeven geen drukte en heerlijk wegdromen bij een prachtig verhaal! Marry Poppins is als film één van mijn all time favorites maar heb het verhaal nog nooit gelezen. Ik doe heel graag mee, ben erg benieuwd wat ze hier thuis van het verhaal vinden!

  Fijne sinterklaastijd!

 18. Leuke en goede herinneringen aan de film in elk geval. de film is alleen in het engels dus ik kan deze nog niet kijken met mijn dochter; maar voorlezen zou wel kunnen als ik win dus ik ga duimen!

 19. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje. Ik hou van voorlezen en hij houdt ervan voorgelezen te worden. Het verhaal van Mary Poppins is daar erg geschikt voor en hij kan daarna ook nog de film gaan kijken.

 20. Mary Poppins, leuk!! Ik zou dit boek wel willen winnen voor bij mij in de klassenbieb. Die kan nooit vol genoeg zijn!!

 21. Ohhh dit boek brengt me terug naar mijn jeugd! Op videoband… kon hier steeds weer naar kijken. Graag gun ik dit leesplezier aan mijn kindjes Lennon & Lily… en een beetje aan mezelf 😉

 22. Leuk! Ik zou hem graag voorlezen aan Mn dochter. Zij heeft heel toevallig ook nog een Mary poppins kamer? past dus ook nog perfect in t thema?

 23. Om kans te maken op deze prijs hop ik gezellig mee,
  Tegen een lekkere melk-letter zeg ik geen nee.
  Mijn achterneefjes mogen wat mij betreft gaan genieten,
  Van de chocolade Sint en Pieten.
  En met boek van Mary Poppins mag wel in de kast van mijn zus komen te staan,
  Zodat ze later aan het voorlezen kan gaan.

 24. Dit lijkt mij een ontzettend leuk boek! Ik doe graag mee voor mijzelf om vervolgens na het uitgelezen te hebben, een rondje door de familie te laten gaan. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.