Review - Win - Samenwerking

SinterklaasBloghop 2019 {GESLOTEN}

Zoals jullie vast en zeker gewend zijn is er ook dit jaar weer een leuke bloghop. Er doen bijna 30 bloggers mee, gisteren de intocht van sinterklaas, is feestelijk gestart. En daarom spelen wij vandaag voor Sinterklaas en geeft elke blog een te gekke prijs weg! Ik wens jullie veel plezier met hoppen vandaag!

Waar kom je vandaag en naar wie ga je verder hoppen?

Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Waarschijnlijk ben je via Saskia naar mijn blog gehopt (dankjewel!). Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog. Goed om te weten over deze bloghop: als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele #SinterklaasBloghop2019 volbracht!

Saskiaswereld, mijn voorgangster, is een moeder van een zoontje. Ze blogt al een aantal jaar. Ze deelt leuke diy artikelen en ze blogt over haar dagelijkse dingen. Zo deelde ze bijvoorbeeld een leuke schoenzetkalender voor deze tijd van het jaar.

Zodra je klaar bent met lezen van mijn blog, kun je verder hoppen naar batboy. Ook dit is een mama blogster. Zij heeft drie zoontjes. Ze schrijft persoonlijke blogs en dat vind ik zelf vooral leuk om te lezen. Ik zou zeggen, neem vlug een kijkje op haar blog.

Byjon

Dan nog kort iets over mijn eigen blog. Misschien ben je een vaste lezer en weet je wie “ik” ben. Voor alle nieuwe lezers, welkom. Ik ben een moeder van 2 kinderen, een dochter van 8 jaar en een zoontje van 5 jaar. Naast mijn gezin, werk ik drie dagen per week in het onderwijs. Ik ben nog altijd blij met mijn werk als leerkracht, al 11 haar. Ik geniet verder van leuke uitjes, lezen, knutselen en winkelen. Mijn blogartikelen gaan hier dan ook vooral hierover. Ik vind het voornamelijk leuk om kind gerelateerde tips met jullie te delen.

Prijs

Onze (klein)kinderen worden de komende weken vast en zeker genoeg verwend met cadeautjes. Daarom heb ik een prijs voor alle dames en heren. Een cadeaukaart ter waarde van €10,00 te besteden bij smartphonehoesjes. Aangevuld met handige touch screen handschoenen en een gadget om je gsm beter te kunnen vasthouden.

Hoe maak je kans?

-Like het bericht op facebook en/of de facebook pagina van byjon.nl
-Laat hier een berichtje achter dat je mee doet + een geldig mail adres
-De winactie duurt t/m zondag 24 november

Ik zou het natuurlijk leuk vinden wanneer je mijn berichtje deelt op facebook en mij gaat volgen via instragram (byjon.nl). Dit is echter geen voorwaarde om kans te maken op deze prijs.

De winnaar: Mirjam Hellingman 

Fijne SinterklaasBloghop2019 vandaag!

 

47 gedachten over “SinterklaasBloghop 2019 {GESLOTEN}

 1. Oh heel handig, tijdens de wandelingen met onze kleine, op me nieuwe fiets of met het uitlaten van onze hondenkind. Ideaal voor warme handen en functionele vingertopjes. ?? Kan ik mooi scrollen op jullie blogs ??

 2. Handig voor koude handen. Ik breng heel wat tijd door op het station wachtend op mijn trein, dus die handschoenen komen goed van pas.

 3. Super handig, nu het weer kouder word merk ik dat het met een handschoen aan onmogelijk is om iets op mijn telefoon te doen, terwijl ik in de kou wacht op de bus… Ik maak dus heel graag kans op dit leuke pakket!

 4. Ik doe heel graag mee. Ben toe aan een nieuwe telefoon en dan dus automatisch ook aan een nieuw hoesje. En die handschoenen lijken me ook te gek! Fijn met warme handen de telefoon gebruiken

 5. Leuk weer zo’n Sinterklaasbloghop, doe altijd mee, zó gezellig.

  Heel graag doe ik mee voor deze 10 euro cadeaubon.
  Heb sinds kort een smartphone , maar nog geen hoesje, dus dat komt goed uit.
  Ik heb alleen geen facebook(om privéredenen), maar heb geliked en geloved op Bloglovin. Hoop dat ik ondanks dat een kansje mag wagen.
  Een fijne Sinterklaas !!

 6. Echt zo leuk dat bloghoppen, zo kom je nog eens ergens. Ik heb al 2 nieuwe blogs gevonden die ik wil blijven volgen. Helaas heb ik geen social media, maar hoop toch mee te mogen doen met de winactie.

 7. Wat een superleuke winactie. Mijn dertienjarige zoon heeft toevallig gister van zijn verjaardags geld een telefoon gekocht. Dit was helaas niet de eerste keer, want hij heeft al meerdere keren een telefoon laten vallen! Dus we raadde hem gister aan om nu écht een hoesje aan te schaffen. Deze prijs zou dus écht heel goed van pas komen!!!

 8. Dat komt goed van pas. Vorige week voor t eerst mijn telefoon laten vallen. Dus wat meer houvast… is welkom.
  Nu is mijn sceerm gebroken, dat wil ik niet nog een keer.
  Ik volg op FB en heb daar je bericht geliked

 9. Dat zou nog eens super leuk zijn. Met mijn werk met kinderen, vele huisdieren en de liefde voor knutselen met kinderen ziet mijn hoesje er niet meer uit. Ben echt toe aan een nieuwe.

 10. Jouw volgen op FB deed ik al, nu gedeeld voor wie er op de valreep nog mee wil doen. Deze prijs zou ik echt fijn vinden. Los van dat mijn hoesje flink aan het verslijten is lijken die handschoenen mij heel handig. Ik speel namelijk nog steeds Pokemon Go en na een middagje spelen in de stad pasgeleden wist ik zonder kijken niet eens zeker of ik nog wel vingers had haha. Oh mán wat worden die koud. Als deze handschoenen werken zou dat ideaal zijn. Superleuke prijs dus, ik doe uiteraard dan ook graag mee en wie weet! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.