Review - Win - Samenwerking

Paashop! {winactie gesloten}

Yaeh, het is vandaag een prachtige dag. En nee dat is geen grapje op 1 april. Vandaag wordt er weer een hop, dit keer de Paashop, door Yvonne van Kidzblogger georganiseerd. Haar 3e bloghop alweer. En ik vond het zo leuk dat ik ook dit keer weer mee doe aan deze te gekke hop, de Paashop!

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval mamablogs. Je kan hier terecht zijn gekomen via mijn eigen blog. Maar misschien kom je wel via de blog van savethemama naar mijn blog gehopt.  Savethemama is een 40+ mama en heeft twee tiener dochters in huis. Ze werkt parttime en daarnaast heeft ze veel ervaring met bloggen. Ze schrijft dan ook over verschillende onderwerpen, zoals gezonden recepten, persoonlijke blogpost maar ook af en toe een review.

Byjon

Wanneer je gestart bent bij mijn blog hoef ik je eigenlijk weinig meer te vertellen. Maar wanneer je via savethemama afkomt gehopt is het wel handig om te weten wie ik ben. Ik ben een 30+ mama, woon samen met mijn partner en samen hebben we kinderen; een 3 jarig kereltje en een 6 jarige prinses. Ik blog als hobby, heerlijk om te doen. Naast het bloggen werk ik parttime als juf in het speciaal basisonderwijs. Ik vind het vooral leuk om te bloggen op het creatieve vak, maar ik blog over veel meer. Leuke uitjes, shoplogs of persoonlijke zaken.

Winnen

Nu vraag je je natuurlijk af wat je kan winnen via mijn blog. Dat ga ik je nu vertellen. Als moeder en juf lees ik graag kinderboeken. Niks leukers dan dat. Kinder- jeugd- of young adult boeken. Daarom geef ik een boek weg. Een boek dat zeker bekend is bij jullie, misschien niet meteen het boek, maar vast en zeker de film en schrijfster. Namelijk:
-En boek Abeltje van Annie M.G. Schmidt.
-Daarnaast krijg je er nog iets lekkers bij, een reep Tony chocolade.

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie weten dat je mee doet aan deze Paashop
 • De winnaar wordt bekend gemaakt via mijn facebookpagina (liken is daarom handig, maar geen voorwaarde om te kunnen winnen) Byjon 
 • Liken en delen is lief, maar géén moeten
 • Je kan meedoen t/m vrijdag 7 april

Veel hopplezier naar….

Ik stuur je nu graag door naar de blog van 40envoorheteerstmoeder. Een moeder die vertelt over het moederschap op latere leeftijd. Ook op haar blog kun je lezen over meer onderwerpen dan alleen het moederschap. Hop maar snel door en lees verder op haar blog.

Veel hopplezier vandaag bij deze leuke Paashop!

71 gedachten over “Paashop! {winactie gesloten}

 1. Wat leuk, ik doe graag mee aan de paashop, leuke blog heb je ook nog ‘s! Was nieuw voor mij, heb je fb geliked en volg je nu ☺️

 2. Super leuk boek en hele lekkere chocola. Doe graag mee. Super leuke actie?. Ben al de hele ochtend aan het lezen.

 3. Leuke hop!!

  Ik doe graag mee met jouw winactie, mijn dochter van 9 is net zo’n boekenwurm en chocoliefhebber als ik 🙂

 4. Het boek van Abeltje zullen mijn kinderen zeker waarderen en een heerlijk reep Tony chocola, daarop zeggen wij zeker volmondig: Ja!

 5. Chocolade en een boek. Daar overleeft menig kind menig avond mee 🙂
  Ik doe graag mee aan de winactie. – en deze site gooi ik trouwens nog even tussen mijn favorieten 😉

 6. Oh. Dat boek is echt jeugdsentiment. Mijn dochters hebben het leesgenot gelukkig ook geërfd. Ik laat ze graag kennis maken met al mijn jeugdhelden.

 7. Wat een luek boek, doe graag mee! Mijn zoon wordt nog heel graag voorgelezen en ik. Denk dat hij deze fantastisch zal vinden!

 8. Wat een heerlijke prijs, ik loot heel graag mee. Elke avond wordt hier voorgelezen, en Abeltje vind ik zelf echt nog geweldig!

 9. Zo leuk die Paashop. Een aantal blogs (waaronder die van jou) kende ik nog niet. En wat ik erg kan waarderen aan jouw actie voor de Paashop: je denkt niet alleen aan de kinderen maar ook aan de mama’s (met die Tony’s reep….).

  We hebben een aantal boeken van Annie M.G. Schmidt in de boekenkast staan (waaronder Floddertje, Pluk van de Petteflet, Wiplala) maar Abeltje nog niet. We maken daarom graag kans op dit vast ook mooie boek.

 10. MMM, Tony chocolonely daar worden we altijd blij van. En met dat boek kan ik zeker een van mijn neefjes of nichtjes blij mee maken.

 11. Leuk de paashop 🙂
  ik hou van lezen/voorlezen en van chocolade. Een perfecte combinatie en maak dan ook graag kans 🙂

 12. Mijn jongste houdt er heel erg van om voorgelezen te worden. Samen Abeltje lezen…. dat deed ik ook al met mijn vader. Dat wordt genieten. (Aan de chocolade maken we geen woorden vuil, iedereen houdt daar van!)

 13. Superleuk boek! Wij hebben ‘m nog niet, dus ik loot graag mee om voor te lezen aan mijn kinderen.
  En de chocolade, die houd ik zelf 😉

 14. Abeltje en chocolade. Wat een geniale combi. Abeltje is bijna jeugdsentiment en daarom superleuk om aan de volgende generatie te laten lezen of voor te lezen. En daarna zelf met een kop thee op de bank met……chocolade.

 15. Deze moeder weet wel raad met de chocolade en het boek….die ga ik eerst zelf lezen en daarna voorlezen aan mijn klas!

 16. Jaaaa! Hier doe ik heel graag aan mee! Zo gaaf de boeken van Annie M.G. Schmidt en deze hebben we nog niet in de collectie!

 17. Zo leuk weer deze Paashop! Ik waag graag een kansje hier voor dit leuke boek. Met twee boekenwurmen in huis, zou dit een aanwinst zijn!

 18. Leuk! Zelf met heel veel plezier Abeltje gelezen vroeger. Mijn zevenjarige dochter heeft sinds kort het leesvirus te pakken en ik denk dat ze abeltje ook wel geweldig zal vinden.

 19. Super leuke blogs gespot tijdens mijn eerste hop! Mijn dochtertje is nog te jong, maar hebben een nichtje en neef die dit boek vast erg leuk vinden! Ik doe graag mee voor hun.

 20. Ik probeer mijn dochtertje kennis te laten maken met alle klassiekers, dit is ook weer zo’n mooie 🙂 ik doe graag mee!

 21. Ik ben ook juf en dit boek zou echt enorm van pas komen! Superleuk. En dan ook nog met mijn lievelingschocolade. Ik doe mee.

 22. Ook al zo’n (H)eerlijke prijs.
  Ik doe graag mee en heb deze actie gedeeld via Facebook & Twitter.
  Hopper de hop

 23. Leuke Paashop winactie, hoor?
  Abeltje, heb ik vroeger als hoorspel op de radio gevolgd.
  Leuk om mijn kleinkinderen uit het boek Abeltje voor te lezen.
  Ik volg je op Bloglovin en ik doe heel graag mee.
  En dan nu weer hopperdehop verder, naar 40envoorheteerstmoeder.

 24. Oooo super leuk!! Die film al zoooovaak gezien. Dat is echt jeugdsentiment. En de combi met chocola is natuurlijk helemaal geweldig 😉

 25. Wat enorm leuk! Met een aantal boekenverslindster in huis is dit boek uiteraard ontzettend welkom! Ik doe daarom dan ook graag mee.

 26. Wat een leuke actie. Ik doe graag mee; Abeltje fascineert toch nog steeds jong en oud. Ik hop nu weer door in deze paashop. Fijne zonnige dag gewenst! Liefs melissa

 27. Allen voor die heerlijke reep doe ik al mee! En dan nog een leuk boek er bij 😉
  Volg op Bloglovin (loved) en gedeeld op G+

 28. Ik doe graag mee aan deze paashop; mijn dochter kan dan fijn Abeltje lezen en ik kan lekker genieten van Tony…

 29. Oeps een dagje te laat…maar misschien mag ik toch nog meedoen ;-). Abeltje, wie is er niet groot mee geworden…nostalgie! Weet zeker dat ons manneke dit ook geweldig zal vinden en tja Tony is altijd welkom haha!

 30. Dankjewel voor het doorsturen van je lezeressen! En wat een mooie prijs. Wij zijn heel erg van het voorlezen, dus ik doe graag mee. Fijn weekend nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.