Review - Win - Samenwerking

Moederdag Bloghop 2019

Voor alle moeders een fijne Moederdag! Ook dit jaar organiseren we weer een Moederdag Bloghop. We hoppen langs bijna 30 blogs om kennis te maken met elkaar en om leuke prijzen te winnen.
Doe je ook dit jaar weer mee?

Moederdag
Vandaag vieren we moederdag. Een dag waarop moeders verwend worden. Maar deze bloghop is niet alleen voor moeders. Iedereen mag deelnemen. Helaas zijn er ook vrouwen, die om welke reden dan ook, geen moeder kunnen zijn. Ook deze vrouwen mogen verwend worden met mooie prijzen.
Misschien ken jij mijn blog al, maar misschien ben ik nieuw voor je. Byjon bestaat nu een paar jaar en is een hobby blog. Naast deze hobby werk ik drie dagen per week in het onderwijs. Iets dat ik al 10 jaar met plezier doe. Thuis heb ik nog een gezin, partner en twee kinderen van 5 en 8 jaar. Samen genieten we van leuke dingen.
Op mijn blog kom je wisselende onderwerpen tegen. Van persoonlijke artikelen als juf tot outfit foto’s en knutsel/ diy werkjes. Ik blog dus gewoon wanneer ik zin en tijd heb en denk “dit wil ik graag met mijn lezers delen”.

Ingrid
Het kan ook zijn dat je via blogsbyingrid bij mij terecht bent gekomen. Ingrid heeft een blog over persoonlijke verhalen, maar ook over kids, beauty en nog veel meer. Naast dit alles vind je ook nog lekkere recepten terug op haar blog. Er dus genoeg leuks om te lezen op haar blog.
Als juf en moeder vind ik het leuk om boeken op haar blog terug te vinden. Ook hier geeft ze tips en reviews over.

Miriam
Na mij in deze bloghop vind je meervanmir. Ook zij heeft een blog vol leuks om te lezen. Een werkende moeder, die haar verhalen deelt. Want druk heeft ze het zeker, met 3  prachtige, jonge meiden in huis. Ook heeft ze een aantal gastbloggers die samen met haar zorgen voor deze blog. En ook hier vind je reviews en tips over boeken.

Winnen
Ik hoop dat je al veel leuke blogs bent tegen gekomen en hopelijk wat nieuwe blogs! En ook al leuke prijzen tegen gekomen? Ook ik geef een prijs aan jullie weg.
Als moeder zijnde ben je vaak dol op foto’s maken van je kinderen via je gsm. Maar dan … batterij leeg. Wat is er dan handiger om een universele powerbank bij je te hebben. En ideaal, deze bevat een spiegeltje. Kun je meteen even checken of je er nog goed uit ziet, zonder vieze vinger vlekken van je kind(eren) in je gezicht.

Wil jij mee doen om deze powerbank te winnen?
*Laat hieronder weten dat je graag mee doet
*Een like via facebook of instagram (byjon.nl) is altijd leuk

Je kan meedoen t/m woensdag 22 mei, daarna krijgt de winnaar bericht

Winnaar: JASMIJN

 

57 gedachten over “Moederdag Bloghop 2019

 1. Een powerbank met spiegel? Ja graaaaagggg!!!

  P.s. Een erg leuk artikel. Ik hop snel verder, heb er al helemaal zin in gekregen (terwijl de kinderen beneden met man van alles aan het maken zijn en ik verplicht in bed moet blijven liggen)

 2. Mijn telefoon is halverwege de dag altijd leeg, dus een powerbank zou hier heel erg goed van pas komen.

 3. ??Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt mijn lieve moeder zeker heel blij zou heel graag deze geweldige powerbank voor haar willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van haar energie en goede zorgen voor mij en iedereen wordt ik zeker mega blij ? Ze heeft pas een nieuw huisje en de laatste tijd veel verdrietige dingen meegemaakt nu mijn stiefvader onverwacht is overleden. Ze verdient dit omdat ze ondanks deze moeilijke periode toch doorzet ? gun haar deze verwennerij hopelijk maakt het haar een beetje blij ze betekent alles voor mij❤

 4. Fijne moederdag vandaag ?. Ik doe ook mee omdat mijn telefoon vaak op de oplader moet. De batterij is aan vervanging toe . Dus dit zou ik werkelijk goed kunnen gebruiken ?

 5. Oh superhandig! Ik maak veel foto’s met mijn telefoon en natuurlijk is een volle batterij daarvoor noodzakelijk! Fingers crossed

 6. Fijne Moederdag vandaag.
  Ik heb nog geen powerbank maar het lijkt me reuze handig, zeker in combinatie met zo’n spiegeltje.

 7. Ik volg op ig onder Momzymom en Facebook onder dinygijsberts. Ik ben een alleenstaande hard werkende moeder van een zoon met een autismespectrumstoornis die als kaderlid in het Regionale Platform Noord-Limburg van vakbond FNV in Weert en de BedrijfsLedenGroep van NLW in Venray en FNV in Utrecht haar collega’s die een arbeidsbeperking hebben vertegenwoordigd. Ik vecht voor een pensioen met goed fatsoen en een fair loon omdat deze mensen heel vaak de pensioenleeftijd niet eens halen of er maar kort van genieten kunnen. Dit is best een stressvolle baan maar met muziek kan ik me afleiden en een powerbank is altijd handig voor onverwachte dingen ! Fijne moederdag iedereen !

 8. Fijne moederdag! Ik doe graag mee met de winactie! Een lege mobiel is alles behalve handig! Leuke winactie!

 9. Ik doe graag mee aangezien mijn zus Chantal nog geen powerbank heeft. Dit exemplaar is een hele mooie om aan haar te geven 🙂

 10. Nou, ik kom echt van de ene leuke blog op de andere blog zo! Wat een leuk idee van jullie 🙂
  Dit lijkt mij heel handig. Door mijn verstrooide ‘mommy brain’ vergeet ik idd regelmatig op te laden. Dit zou een hele fab backup zijn. Groetjes!

 11. Oh wauw wat een top giveaway! Ik doe graag mee, heb geen powerbank maar maak wel heel graag foto’s van mn dochtertje met mijn telefoon ???

 12. Altijd weer leuk zo’n bloghop en dan nu weer voor moederdag.
  Zo’n powerbank die kan ik goed gebruiken voor mijn telefoon.
  Een lege telefoon is altijd heel onprettig.
  Ik volg op Bloglovin, maar heb geen Facebook en Instagram en doe heel graag mee.

 13. wat een stijlvol dingetje  ik maak graag kans. Als we op pad zijn en mijn mobiel of die van mijn man is eens leeg onderweg is het super handig zo mooie powerbank bij de hand te hebben (en voor de toekomst als ik weer wil kolven onderweg a.s. mama opnieuw, is dit ook een uitkomst ) en ook nog eens handig een spiegeltje dat mis ik nu in mijn tas eigenlijk nog steeds.

 14. Niks irritanter dan een lege telefoon, maar dan vooral realiseren dat je al minstens 10 hebt geroepen dat je een powerbank wilt kopen. Haha.

 15. Een powerbank lijkt mij zo handig want een lege batterij is toch wel echt een nachtmerrie niet alleen bij mijn camera maar laatst ook mijn mobiel leeg terwijl ik met de trein was en een digitaal kaartje had op mijn mobiel, gelukkig een conducteur die er erg hard om kon lachen hoe ik zat te klunsen met mijn mobiel maar dat voorkom ik natuurlijk graag.

 16. Als ik op mijn nichtje en neefje pas dan is mijn telefoon vrij snel leeg of het is dat ze peppa pig willen kijken of omdat ik veel foto’s en filmpjes van hun maak. Deze powerbank zou zo fijn zijn om toch dat ene gekke momentje mee te kunnen pikken.

 17. Wat een leuke powerbank! Die zou ik zeker graag willen hebben. Ideaal voor als ik ga wandelen. Met mijn telefoon maak ik onderweg namelijk veel foto’s en die gaat dan snel leeg.

 18. Oh wat leuk. Een powerbank is geen overbodige luxe met al die foto’s te nemen en mijn gps te moeten gebruiken. Ik maak graag kans.

 19. Yes doe graag mee. Met dagjes weg maak ik teveel foto’s waardoor mn batterij het nooit de hele dag red heel vervelend!

 20. Dat lijkt me handig! Mijn telefoon is regelmatig leeg, vooral wanneer één van mijn gezinsleden (ik noem geen namen) mijn kabeltje uit mijn telefoon heeft gehaald vanwege een noodgeval (lees: de telefoon was maar 90% opgeladen)

 21. Superhandig. Ik heb nog steeds geen powerbank, best gek, want ik loop er heel vaak tegenaan dat mijn mobiel leeg is. Vaak ook net op de momenten dat ik een foto wil maken. Ik maak daarom graag kans op deze gave powerbank

 22. Ik HAD een powerbank! En ik HEB pubers, dus zij hebben deze in gebruik. Maar een met spiegeltje mmm. Dat is voor vrouwen toch? Haha. Dus mocht ik de gelukkige worden dan laten de pubers en manlief hem voor mij liggen haha. Ik doe heel erg graag mee!

 23. Ook ik doe graag mee. Mijn telefoon is de jongste niet meer en dat is aan de accu goed te merken. Ideaal dat ik hem onderweg gewoon op kan laden ( én nog even in de spiegel kan kijken ;-))

 24. Nou, deze winactie komt echt op het juiste moment!
  Ik kan een nieuwe powerbank goed gebruiken, de oude powerbank deed het niet meer goed en deze past ook qua aansluiting niet goed op nieuwe mobiel… dus jaaa graag! Duimen maar voor zo’n powerbank, met spiegeltje..hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.