Review - Win - Samenwerking

Denksport Junior Squla + win {GESLOTEN}

Ik hoef je niet meer te vertellen dat ik als moeder en juf altijd wel op zoek ben naar leuke puzzelboekjes voor de kinderen. Onze 8 jarige dochter is ook dol op puzzelboekjes. Ze vindt dit vooral leuk om in de auto te doen tijdens een (lange) vakantierit, bij regen in de caravan of gewoon thuis op de bank. Vaak doe ik met haar mee. Ook de jongste van 5 vindt het steeds leuker om spelletjes en puzzels te doen.

Denksport Junior
Dat puzzelen niet alleen maar voor volwassenen hoeft te zijn, blijkt wel uit de populariteit van de Denksport Junior. Op een speelse manier geef je kinderen met puzzels een leuke vrijetijdsbesteding, maar help je hen indirect ook hun woordenschat en denkvermogen te vergroten.
Zo staat het beschreven en ik ben het er helemaal mee eens. Ze leren er ook nog eens van.

Via Denksport Junior hebben wij al een aantal leuke boekjes mogen proberen. Zo is Quarks nog altijd een favoriet met de bijhorende app. Maar dochterlief heeft nieuwe leuke boekjes ontdekt.
Denksport Junior en squla hebben samen vier leuke boekjes uitgebracht voor kinderen van groep 3,4,5


1.Rekenhotel. Alles draait om getallen en sommen. Er wordt mee getoverd en gespeeld. Het staat vol met sommen, reken quizjes en reken kleurplaten.

2.Topotrein. De trein staat klaar voor vertrek. Stap in en Q laat je de wereld zien. Je maakt kennis met allerlei landschappen en culturen. Je leert dus op een leuke manier veel over aardrijkskunde.

3.Letterflat. Een boekje vol taal- en spellingpret van A tot Z op een leuke manier. Woordzoekers, raadsels en nog veel meer.

4.Vlucht Q. Leer woordjes uit andere landen. Engels. Duits, Frans en zelfs woorden uit Spanje en Italië. Wederom met veel variatie.

Wat vonden wij ervan?
Onze dochter is net 8 jaar en zit in groep 4. Haar favo boekje is duidelijk de letterflat. Oefeningen die bij haar niveau passen, leuke spelletjes.
Het is ook allemaal goed leesbaar voor haar. Ze heeft weinig hulp nodig.
Topotrein en Vlucht Q vindt ze nog wat moeilijk. Maar met wat hulp prima te doen. Vooral de vreemde talen vindt ze dan interessant. En trots wanneer ze al bepaalde woordje kent in bijvoorbeeld de Engelse taal.
Deze boekjes zijn dus zeker geslaagd. Zoals je squla misschien kent via de app, zijn ook deze boekjes leerzaam, gevarieerd maar toch alles op een speelse manier.

Winnen

Nieuwsgierig geworden? Of thuis ook een zoon / dochter, kleinkind of neefje / nichtje die dit leuk vindt? Ik mag twee setjes weggeven.

1.Rekenhotel en Vlucht Q


2.Letterflat en Topotrein

Laat onder dit bericht weten dat je graag mee doet en voor welke set, 1 of 2.
Ik zou het leuk vinden wanneer je dit bericht op facebook een like geeft.

Mee doen kan t/m zondag 12 mei.

*De boekjes kun je ook zelf kopen voor 5,95 per stuk. In de winkel maar ook online verkrijgbaar.

 

13 gedachten over “Denksport Junior Squla + win {GESLOTEN}

 1. Dit is echt wat voor mijn lieve dochter van 7! Zij is wat onzeker en op deze manier kan zij wat extra oefenen op een hele leuke manier! Ik zou haar hier heel graag blij mee maken!
  2.Letterflat en Topotrein

 2. Leuk, mijn dochter zit in groep 3 en ik heb een zoon in groep 5. Samen zullen ze de opdracht zeker kunnen uitvoeren.
  Dat van die vreemde talen lijkt me erg leuk voor ze. Ze vragen me vaker “wat is dat in het Engels” “hoe zeggen ze dat in Duitsland”.
  Dus ik ga voor setje 1 . Leuk om te bewaren tot de vakantie. Altijd fijn om leuke (kleine) dingen mee te nemen voor als het minder goed weer is of ze ergens met uit eten aan een tafel moeten wachten….

 3. Wat een superleuke puzzelboekjes! Goed idee voor de zomervakantie. Vind eigenlijk allebei de setjes leuk, want mijn oudste dochter is gek op puzzels met taal en rekenpuzzels, maar als in toch moet kiezen, doe ik mee voor setje 2!

 4. Wat ontzettend leuk!
  Mijn dochter zal alles leuk vinden, maar met setje 1 kan ze ook heerlijk net andere talen aan de slag. Wij maken graag kans!

 5. Wat een leuke actie ! Jammer dat een winnaar zich nog niet gemeld heeft.
  Zijn gelukkig nog genoeg leuke inzendingen van de eerste ronde.

 6. Wat een leuke actie!! Ik vind het erg fijn om te zien dat onze dochter spelenderwijs erg veel leert dankzij squla!! Rekenen vind ze nog wat lastig en we krijgen van school weinig ondersteuning dus ik doe graag mee voor deze super prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.