Over mij

Welkom bij ByJon

Dit blog geeft een kijkje in mijn wereld weer. Ik ben een moeder van begin 30 en woon samen met mijn vriend in Midden-Limburg. Samen hebben we een dochter (2011) en een zoon (2014). Ook hebben we nog 2 poezen die ons vergezellen in huis.

Naast moeder ben ik nog werkzaam als leerkracht. Dit doe ik 3 dagen per week in het speciaal basisonderwijs. Werken met kinderen is een passie. Ik beleef veel uitdaging en plezier aan mijn werk.

Daar houdt het natuurlijk niet bij op. Mijn wereld gaat nog verder. Ik probeer sportief te zijn en op gewicht te blijven door wekelijks te tennissen. Ook vind ik het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn. Samen met de kinderen knutselen en kleuren, maar ook alleen vind ik kleuren en bezig zijn met DIY projecten een fijne bezigheid.

Op dit blog kun je dan ook meerdere onderwerpen tegen komen. Onderwerpen die passen bij het moederschap, het onderwijs, maar ook over mijn vrije tijd. Leuke uitjes, spelletjes, knutselwerkjes, recepten en noem maar op. Een familyblog.

IMG_4213Veel plezier met het lezen van mijn blog!