Interieur

Hoe fleur ik mijn huis op…

Ik noem deze blog maar even hoe fleur ik mijn huis op, want dat is eigenlijk wat ik aan het doen ben…

sinds september 2014 ben ik bezig met ons huis te veranderen, te pimpen of hoe je het dan ook wil noemen. Ik wilde een nieuwe start na een paar vervelende maanden. Mijn vriend steunde mij hierin, want hij begreep de situatie wel vanuit mijn kant. We zijn begonnen met nieuwe meubels. Alleen de bank is gebleven. Deze was nog goed en mooi. Een grote hoekbank.

Ook de slaapkamer gaan we onder handen nemen. De meubels blijven, maar de muur krijgt een kleurtje. Dit was in eerste instantie niet gepland, maar door een kleine lekkage nu noodzakelijk. Ook wil ik nog op zoek naar een leuke woordbanner voor boven het bed.

Ook de kinderkamers vind ik heerlijk om van tijd tot tijd aan te pakken. De slaapkamer van onze dochter kon je al zien in een blog: de kinderslaapkamer. De kleine man zijn slaapkamer komt binnenkort ook in een blog, want hij krijgt iets leuks! Althans ik vind het leuk.

Eigenlijk blijf ik altijd wel bezig in huis met spulletjes aanpassen of veranderen. Op dit moment ben ik bezig met de accessoires. Ik kwam steeds meer leuke kaartjes tegen met mooie quotes en plaatjes. Zonde om er niks mee te doen.

De kaartjes staan in de nieuwe vitrine kast. Hier kan ik ze ook eenvoudig verplaatsen, vervangen of wat dan ook.

foto 1(2)Dit is een stukje van de kast met het deurtje open. Er staat een kaartje in over de Lente en een tekstkaartje: Live Laugh Love, deze kocht ik beide bij VanMariel. En er staat een kaartje met Leave a little sparkle wherever you go. Een kaartje dat ik van mijn winterswap maatje kreeg.

Ook kocht ik vorige week ontzettend leuke food kaarten bij Made by Janet. Deze moesten natuurlijk ook een plekje krijgen. In de woonkamer passen deze kaarten niet maar in de keuken hangen ze ontzettend leuk. Dus ook maar meteen de keuken opleuken. De zwarte lijstjes kocht ik bij de action. foto 3(2)

En ja zo blijf ik bezig met het interieur in huis. Ik heb altijd wel iets in mijn hoofd wat ik wil veranderen of graag wil hebben.

Herkennen jullie dat?

Of zijn jullie tevreden met je inrichting?

Ik ben natuurlijk ook zeker wel tevreden met ons huis en inrichting, maar ik vind het gewoon heerlijk om er in bezig te zijn. Je komt ook zoveel leuke dingen tegen via instagram, ikea boekjes en pinterest.

6 gedachten over “Hoe fleur ik mijn huis op…

  1. Ik ben wel tevreden nu met ons huis, hoewel ik veranderen wel erg leuk vind. Ons huis dicteert ook behoorlijk hoe alles staat, dus er valt niet zo veel te schuiven.

    Leuk dat je je huis een andere look gaat geven. Dat geeft altijd zo’n fris gevoel vind ik.

  2. Op het moment ben ik veel met onze inrichting bezig. Wij zitten nu in een wisselwoning omdat onze woning gerenoveerd wordt. Ik heb veel zien om over enkele weken onze eigen woning te kunnen herinrichten. Ik heb afgelopen weken veel spulletjes voor het huis gekocht en ben nog steeds op zoek naar bepaalde dingen. Ik geniet er echt van.

  3. Ook bij ons zijn er een aantal zaken die echt onderhanden genomen moeten worden, alleen zijn mijn man en ik het niet zo snel eens en wil hij vaak Liever even bijtanken dan shoppen. Daarom probeer ik zoveel mogelijk te winnen ­čśë hoeven we er ook geen discussie over te voeren, wahahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.