Creatief

Sleutelhanger #DIY

Het einde van het schooljaar komt er aan. Vaak wil je de juf of meester even bedanken. En hiervoor is deze leuke sleutelhanger wel geschikt  Je kan hem natuurlijk ook maken voor vaderdag. Er is altijd wel een reden te bedenken om deze leuke sleutelhangers te maken.

Benodigdheden:
-Houten kralen (ik kocht ze bij de Action in een doosje met kaarten voor 0,99 eurocent, maar je hebt ze ook goedkoop bij aliexpress)
-verf en kwasten
-touw / garen
-sleutelringen (doe het zelf zaak, aliexpress)

Aan de slag:
Je geeft de houten kralen een kleurtje met verf. Je kan er ook gezichtjes op maken zodat je er een poppetje van kan maken.
Mijn kinderen zijn 3 jaar en 6 jaar en maakten er gewoon kunstwerken van. Staat natuurlijk ook vrolijk.


Tip! Rijg de kralen aan een stokje. Zo kunnen de kinderen het stokje vasthouden en de houten kralen makkelijk rondom verven.

Laat de kralen drogen en rijg ze vervolgens aan een touwtje. Je kan 2,3 of zelfs meer kralen vastmaken. Ik vind persoonlijk 3 voldoende, anders wordt het een (te) lange sleutelhanger.
Het touwtje met kralen bevestig je nog aan de sleutelring. En klaar is je leuke sleutelhanger.

Een gedachte over “Sleutelhanger #DIY

  1. Leuk cadeautje. En dit is ook nog wel praktisch voor de juf. Want ik kan me voorstellen dat het helemaal niet zo handig is om bedolven te worden onder allerlei spullen aan het eind van het schooljaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.