Shoplog

Shoplog Action

De laatste shoplog van de Action die ik met jullie deelde was in juli. Ik deed toen wat vakantie aankopen. In de tussentijd ben ik nog wel bij Action geweest, maar vaak voor wat standaard dingen zoals schoonmaakspullen of enveloppen.
Maar vandaag deel ik toch weer eens een shoplog met jullie.

Voor mezelf
Sinds kort ben ik begonnen in een bullet journal. Ik kocht daarom bij de Action brushpennen. Ze zitten per 4 verpakt voor 0,99 eurocent. En voor beginners zijn deze stiften prima.
Ook kocht ik nog wat nieuwe washi tape. Ze zaten allemaal bij elkaar in een kokertje en ze waren in ieder geval niet duur.

Ik kocht voor 2018 alvast een kalender. Ik vind familie planners altijd prettig werken. Ik betaalde er rond de euro voor. Ik vind alleen jammer dat het papier glad is. Dit is met schrijven minder fijn.
Voor dochterlief nam ik een prinsessen kalender mee. Ze vindt het altijd fijn wanneer ze haar eigen afspraken en feestjes kan zien. Bij deze kalender is het nadeel dat ze steeds met dag 1 beginnen en er geen dagen van de week bij staan. Maar de kalender kostte dan ook maar rond de 80 eurocent. Je kan er eenvoudig zelf de dagen van de week bijschrijven.

Schoencadeautjes
En ik kocht al wat schoencadeautjes voor Sinterkklaas. Over 2,5 week start dit feest alweer en mogen de kinderen zo af en toe hun schoen zetten.
Voor beide een knutselsetje, mozaïek plakken. Deze waren 0,99 eurocent.
Voor beide ook nog warme slofsokken met nopjes eronder. Deze heeft dochterlief een tijdje geleden zelf aangewezen bij Action. De hare waren te klein en ze wilde wel nieuwe. Dat heb ik dus onthouden. En ook de poppensokjes had ze aangewezen. Deze waren 0,70 eurocent. Leuke, kleine schoencadeautjes dus.

Wat waren jouw laatste aankopen bij de Action?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.