Shoplog

Plannen maar… #Action

Ik ben iemand die graag plant, lijstjes maakt en alles noteert. Maar dat wisten jullie vast en zeker al. In de keuken hangt bij ons altijd een familieplanner. Ik vind ze prettig werken, overzichtelijk.
Ook voor 2017 wil ik weer zo’n planner. En dit keer kwam ik een groot exemplaar bij de Action tegen. Groter dan de planner die ik voor dit jaar heb hangen.

img_7323Familie Planner

De planner van de Action is groot en overzichtelijk. Je kan de planner voor 5 personen gebruiken. Ons gezin bestaat uit 4 personen. Prima dus. Het 5e vakje gebruik ik voor algemeen vakje. Daar staan afspraken op die voor ons alle 4 werken of wanneer er iemand jarig is.
De familieplanner heeft achterin nog een vel met stickers dat je kan gebruiken voor vakantie, dokters afspraak of verjaardag. Altijd leuk zo’n extraatje. Nog een leuke extraatje, je kan fotootjes van de gezinsleden gebruiken. Ik heb de onze gevuld, op een foto van de kleine man na. Die moet ik nog even zoeken.
De prijs weet ik niet meer precies, maar ik dacht rond de 2,95.

Agenda + Mijn blog

Dit keer vond ik ook nog iets anders leuks bij de Action. Namelijk een grote agenda. Wow, leuk kleurtje, ringband en een fijne planning qua inhoud. Nu gebruik ik op mijn werk een kleine Action agenda voor 2016/2017, maar deze grote agenda voor 2017 leek me wel handig voor mijn Blog planning. En voor een prijs van nog onder de 2 euro kon ik hem niet laten liggen.

Ik wil de agenda nog wat opvrolijken met washi tape en leuke kleurtjes, maar ik ga hem zeker gebruiken. Nu ik wat meer blog en mijn blog met kleine stapjes groeit wil ik wat meer structuur en er iets meer werk in gaan steken.

Zo probeer ik om de dag een blogje te plaatsen. Het lukt me aardig. Daarnaast heb ik me ook aangemeld voor wat bloggerslijsten. Zodat ik meer op de hoogte wordt gehouden van zaken en misschien wel een leuke samenwerking krijg. Ondanks dat mijn blog nog niet enorm groot is krijg ik toch zo al en toe een samenwerking in de vorm van een review.

Ik ben dus blij met de Action, dat ze voor deze leuke prijsjes een familie planner en agenda kopen die goed bij mij passen als persoon. Ik heb beide planners ook al ingevuld. Nu nog even wachten tot ik ze echt kan gebruiken.

2 gedachten over “Plannen maar… #Action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.