Shoplog

Mini Shoplog

Op dinsdagochtend zijn beide kinderen naar school. Ik heb dan even een paar uurtjes voor mezelf. Standaard begin ik met wat huishoudelijke klusjes en wanneer ik tijd over heb besteed ik dit wisselend. Ik vind het ook wel eens lekker om even snel het dorp in te gaan voor wat kleine boodschapjes. En dat is wat ik vanmorgen deed. Vandaar deze mini shoplog.

Hema
Ik liep er voorbij en zag buiten een rek met afgeprijsde artikelen. Mijn oog viel meteen op een mooi zomers kleurtjes. Broeken voor dochterlief. Geen maatje 110 meer maar wel 116. Misschien nog een klein beetje ruim, maar een keer omslaan en prima. Ze kon nog wel een broek gebruiken aangezien haar lievelings- broek afgelopen zondag een gat in in de knie kreeg. En voor 5 euro kon ik deze broek dus niet laten liggen.
Voor mezelf nam ik deze eenvoudige agenda voor 1 euro mee. Ik merk de laatste jaren dat ik mijn agenda steeds minder gebruik. Thuis hebben we immers een family planner, waar ik alles op noteer. Dus een agenda voor dit prijsje is prima.

Action
Bij de Action kocht ik plastic bekertjes voor 0,99 eurocent. Je hebt ze ook bij Ikea. Ik vind ze ideaal voor de kinderen en speelmaatjes. Dus een paar extra bekers kunnen geen kwaad.

En dan vond ik deze leuke keukentrolley. Helemaal blij, voor 14,95. Er was nog een leeg plekje in huis en dat is nu opgevuld. (Op IG -byjon.nl- een foto hoe de trolley er uit ziet )
Verder nam ik voor de kleine man nog zwemvleugels van minion mee voor 0,99 en een setje enveloppen.

Kruidvat
En ik deed nog even wat aankopen bij het kruidvat. Dat was wel nodig, aangezien onze voorraad kast leeg aan het raken was. En wat een geluk. op een aantal producten die ik nodig had, was1+1 gratis. Ideaal dus.
Ik kocht o.a. shampoo, zonnebrand, tandpasta, gel, scheermesjes en een eyeliner.

Ik heb dus genoten van mijn vrije ochtend met daarbij een uurtje even winkelen. De rest van de dag wordt het genieten van het zomerse weer!

2 gedachten over “Mini Shoplog

  1. Leuk se spullen. Ik wist niet dat ze de bekers ook bij de Action hebben. Ik gebruik ze erg vaak en wil er wat bij voor op vakantie. Hebben ze ook de bakjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.