Shoplog

Eindelijk gevonden… #mini shoplog

Bijna elke vrouw zal het wel in de kast hebben hangen. Het is handig, netjes, staat gekleed, goed te combineren…. Precies, een zwart colbertjasje. Ik was er al lange tijd naar op zoek, want bij mij hing dit item nog niet in de kast.

Elke keer wanneer ik in de stad een jasje zag, paste ik het. Helaas. Te groot, te klein, te duur, te stijf, te tuttig, te lang of te kort. Er was altijd wel iets mis. Iets dat mij niet aanstond. Hoewel zo’n jasje ideaal is wilde ik er eigenlijk ook weer niet teveel geld aan uitgeven. Ik ben geen echt jasjes mens. Dus zonde om een duur kledingstuk te kopen, dat ik weinig draag. Maar toch moest en zou ik zo’n jasje hebben.

Zo ging ik 2 weken geleden even naar de stad. Ik moest bij Primark iets ruilen. En daar hing een jasje waarvan ik dacht ” die ziet er prima uit”. IMG_3407

Geen blinkende knopen, geen stijf stof, niet te lang en niet te kort. Daarbij zat er maar een prijskaartje van 15euro aan vast. Ik paste het jasje en keek in de spiegel. Perfect! Wat was ik blij. Eindelijk een colbertjasje gevonden naar mijn smaak en ook nog eens goedkoop. Inmiddels heb ik het jasje al aan gehad. Leuk gecombineerd met een rokje en shirtje eronder. Zo’n jasje geeft meteen een volwassen en nette blik. Helemaal blij toen ik een compliment kreeg, dat het jasje me mooi stond.

Bij Primark vond ik ook nog een tuniek. Een zwarte blouse. Ik zag het van de week ook op een andere blog voorbij komen. Zij droeg het als jurkje. Ik vind het daar persoonlijk, bij mij in ieder geval, te kort voor. Ik draag het dus als tuniek / blouse. Wederom kun je het op verschillende manieren combineren. Een item dat ook vaak bij vrouwen in de kast is terug te vinden: een zwarte blouse. De blouse kostte 13euro.

En van Primark nog een heerlijk, o zo fout, huispak. Een warm fleece pak met tijgerprint. Het kostte maar 10euro. Het pak dat ik eigenlijk wilde, wat neutralere, was niet meer in mijn maat. Maar deze vind ik stiekem ook best leuk. Ik vond er in de sale nog sloffen met een zelfde print bij voor 3euro. Dus in de avonden zit ik er lekker warm bij ­čśë

Niet veel wat ik kocht, maar ik ben er ontzettend blij mee. Dat ik eindelijk mijn jasje gevonden heb.

Voor de kinderen kocht ik ook nog wat leuke kleding in de sale bij z8 en bij de Primark. Hier zal binnenkort een blogje over komen.

Ben jij ook wel eens heel blij met een aankoop?

 

 

3 gedachten over “Eindelijk gevonden… #mini shoplog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.