Review: Gewonnen Paper Bag

      6 Reacties op Review: Gewonnen Paper Bag

Een tijdje geleden deed ik via mamaliefde mee aan een win actie. Ik zag een foto van een grote paper bag met cijfers erop. Ik dacht meteen, daar passen vast en zeker alle poppenkleertjes van onze dochter in. Deze slingeren nu geregeld door de woonkamer en er is geen vaste opbergplek voor.

Ik deed mee met de win actie en ik won! Wat geweldig. Ik won niet de Paper Bag met de cijfers, maar wel eentje met een pinguïn erop. Helemaal leuk, zeker omdat dieren in de belevenis van kinderen valt.

De zak is 50cm bij 70cm, groot dus. De zak is van stevig papier gemaakt. Zo stevig dat de zak niet scheurt! Ik ben dus blij met deze leuke paper bag. Je kan er genoeg speelgoed in kwijt. Zo is de tas in onze woonkamer gevuld met poppenkleertjes en accessoires van de pop. Alles past erin. De zak blijft goed rechtop staan, omdat het van stevig papier is. Daarbij is de zak licht en voor onze dochter ook prima te verplaatsen.

En natuurlijk ziet het ook nog eens gezellig uit, een pinguïn in de woonkamer.

IMG_1823Wil jij nu ook zo’n leuke zak? De zak is er in twee varianten. Met cijfers en deze pinguïn. Via de website van Mooidoormij kun je een zak bestellen. Ze kosten 10,95

Daarbij is het ook nog eens prachtig.  De makers van Mooi door mij hebben een (verstandelijke) beperking.

Ik zeg.. Een aanrader 😉 Ook leuk in de kinderslaapkamer. 

Over Jon

Ik ben een moeder van 2 jonge, schoolgaande kinderen. Daarnaast werk ik 3 dagen in het basisonderwijs. Met ons gezin genieten we van gezelligheid, zoals leuke uitjes. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Ook probeer ik wekelijks een lesje Zumba te volgen. Kortom, ik probeer te genieten van mijn leven als moeder, juf en de dingen die ik mee maak!

6 thoughts on “Review: Gewonnen Paper Bag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.