Kids - tips, ideetjes enz·Review - Win - Samenwerking

Haarspeldjes # NicolliesCreaties

Ik heb een dochter, een dochter die houdt van haarspeldjes. En ook ik als moeder vind dat ontzettend leuk.
Niet alleen een elastiekje in de haren, maar ook leuke speldjes. De standaard knipjes vind je voor leuke prijsjes bij Zeeman of Action. Maar dochterlief en ik vinden bijzondere knipjes nu eenmaal leuker. Waar wij ze vandaan halen?

Nicollies Creaties
Bij ons in de buurt woont een moeder van twee prachtige meiden. Zij is ontzettend creatief met haarspeldjes en verkoopt ze via haar facebook pagina.
Ze maakt speldjes, knipjes en haarbandjes in veel verschillende kleuren, maten en soorten. Ideaal dus. Ze werkt ook op bestelling, passend bij je kleding.

Inmiddels heeft dochterlief al aardig wat knipjes via Nicollies Creaties. De alligator knipjes vinden wij hier in huis persoonlijk het fijnste. Deze blijven in de haren van dochterlief het beste zitten.
We hebben knipjes in verschillende kleuren, maar ook met Frozen, Ariël, Nemo, uiltjes en prinses Sofia. Jaja, genoeg keuze hebben we.
Ook onze haarbandjes komen bij haar vandaan. Ze heeft gevlochten haarbandjes, maar ook de standaard diadeem bandjes.

Veiling
Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vlug een kijkje op haar facebook pagina. Tot vanavond 20:00 kun je nog mee doen aan de veilingen. Op deze manier kun je een leuk haar accessoir kopen voor leuke prijsjes.
Ze heeft trouwens niet alleen haar accessoires, maar ook leuke oorbelletjes en schortjes. Deze schortjes hebben wij trouwens ook in huis. Heel handig voor te knutselen of koken. Ze zijn van tafelzeil gemaakt dus ook makkelijk schoon te maken.

Dus Nicollies Creaties is zeker een aanrader. Waar kopen jullie je haarspeldjes?

Dit is geen gesponsord artikel. Wij zijn gewoon blij en tevreden en daarom deel ik deze leuke facebook pagina graag met jullie.

Een gedachte over “Haarspeldjes # NicolliesCreaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.