Persoonlijk

Mijn bullet Journal #4

Ohjee, in februari plaatste ik voor het laatst een update over mijn bullet journal. Dus wel weer eens tijd om dit met jullie te delen. Een bujo is nog steeds helemaal leuk. Op instagram en via facebook groepen valt er genoeg over te vinden.

Start september 2017
Ik besloot eind vorig jaar met een bujo te starten. Eerst nog twijfel. Is dit echt iets voor mij of wordt dit weer een hobby die vrij snel verwaterd. Ik besloot om gewoon te starten. Ik liet jullie ook zien hoe ik gestart was. Geen vaste indeling, maar gewoon gestart zoals ik het leuk vond.  Wat overzichten, lijstjes en af toe een tekening.
In december veranderde ik al iets van stijl. Ik wilde wat meer tekenen, maar nog steeds zoekende. Wat wil ik precies met mijn bujo, waar gebruik het voor en meer van dat soort vragen. Zo begon ik in december met een maand pagina te maken. Dus een start pagina van een nieuwe maand. En rondom thema’s te werken, best leuk dat tekenen en inkleuren.

Nieuwe bullet journal
Na wat proberen en met een nieuw jaar in zicht, kriebelde het. Ik besloot een nieuwe bujo te kopen. Een frisse start voor 2018. Wat meer ideetjes dus prima om opnieuw te starten. Mijn eerste bujo heb ik overigens gewoon bewaard. Handig om wat in te proberen qua tekenen en oefenen met handlettering. Zonde om meteen weg te gooien.
Ik liet jullie dan ook in mijn 3e update over mijn bujo zien dat ik wat meer gestart was met zelf tekenen. Niet overtrekken, maar gewoon zelf proberen. Daar leer je het meeste van. En ja, jaloers ben ik wel op een aantal personen. Wat hebben zij prachtige bujo boekjes.
Helaas heb ik niet altijd de tijd ervoor. En eerlijk is eerlijk, zin er in. Maar toch is het gelukt om mijn bujo bij te houden. Bepaalde lijstjes komen elke maand terug. Ook gelezen boeken houd ik keurig bij.

Tekenen…
En zoals gezegd ook gedaan, wat meer getekend. En dat wilde ik vandaag met jullie delen in een 4e update over mijn bullet journal. De tekeningen vond ik via facebook groepen en pinterest. Eenvoudige tekeningen. Voor vele misschien simpel, maar voor mij prima en leuk om te doen. Een stukje ontspanning en heerlijk bezig zijn.
Kijk je mee naar mijn “kunstwerken”?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.