Persoonlijk·Shoplog

Jon’s outfit#3 Ties & Mans

In het dorp waar ik ben geboren en opgegroeid is een leuk boetiekje. Namelijk Ties en Mans. Ze hebben er leuke kleren en eens in de zoveel tijd is er leuke opruiming. En tijdens deze opruiming oftewel sale kocht ik een aantal nieuwe kledingstukken.

Ties en Mans
Een winkel met fashion en more. Ze hebben ontzettend leuke kleding. Van kleine maatjes tot een maatje meer. Ideaal dus voor alle dames.
Ties en Mans heeft geen website, maar wel via facebook te vinden. Het ligt in een klein dorpje Haelen, bij Roermond in de buurt.

Ik kocht er een 4 tal kledingstukken. Een broek van Mexx (sorry, geen foto) voor maar 10 euro. Het is een fijne skinny, spijkerbroek. Altijd makkelijk te combineren en gewoon een basic item in je kast.

shirt1Dan dit shirt. Het is een wat dikker stofje en wat netter. Ik combineer het hier op een broek van Only, die ik al jaren heb. Vorig jaar heb ik deze broek niet gedragen, maar ik vond hem weer in mijn kast. En ja, de broek is nog steeds fijn. En met dit shirt ook een leuke combinatie. Het shirt kostte nog maar 7,50.

shirt

 

 

Een zwarte rok. Eerst vond ik rokken van deze lengte maar niks. Ik ben immers niet zo rokzwartgroot. Maar het kan prima eigenlijk. Genoeg dames met een lengte van 160 cm die deze rokken dragen. En ook deze rok is een fijn basic item. Het shirt dat ik hier draag, zag je terug bij mijn eerste outfit foto’s.  De precieze prijs weet ik niet meer.

jurkEn als laatste deze trui jurk voor maar 10 euro. Ik ben dol op deze jurken voor de winter. Ze zijn lekker warm, prima te dragen met een legging en laarsjes. Er komen vast en zeker nog meer van deze jurken in mijn kast voor komende winter.

Heb jij ook zo’n leuk boetiekje waar je wel eens shopt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.