Persoonlijk·Shoplog

Jon’s outfit #2

Ik deelde zo’n twee maanden geleden een outfit foto. Dit artikel werd goed gelezen. Zoals ik al aangaf, vind ik het zelf leuk om outfits van andere mama’s (dames) te zien. Vaak ook ter kleding inspiratie. Dus daarom besloot ik om ook geregeld (oeps, inmiddels twee maanden verder) outfits van mezelf te delen.

Primark
In mijn eerst Jon’s outfit blog deelde ik eigenlijk budget kleren. Maar ook mijn tweede outfit is redelijk budget proof. Ik zocht al langere tijd een blouse. Een blouse waarvan ik de mouwen kan oprollen. Maar ook een blouse die in de winter leuk is met een vest of trui erover. En deze blouse vond ik bij Primark. De blouse kostte maar 9 euro.
De blouse is nu in zomerse dagen leuk te combineren met een kort broekje. Het broekje (donker blauw) kocht ik een paar jaar geleden bij H&M. Maar soort gelijke broekjes zijn nog steeds te koop.

De blouse is van lekker soepel stof. En is wit met licht blauw gestreept. Bij de mouwtjes zijn knopen, zodat je de mouwen makkelijk kan oprollen en vast maken.  Vestjes
Helaas geen aan foto. Het was me te warm om even een leuke outfit aan te trekken. Maar ik ben dol op vestjes. Ik vind ze makkelijk te combineren, zeker met wat frissere dagen. Daarnaast zitten ze gewoon lekker. Bij Primark nam ik een grijs vestje mee voor 8 euro. En mijn  moeder vond een leuke met streepjes. Jeps, ik ben dol op streepjes. Deze vond ze in het Outlet Centrum Roermond bij Benneton voor 13 euro.
Maar er zullen vast in het najaar outfit foto’s voorbij komen met een vestje. Nu alleen nog mijn dochter leren hoe ze kan fotograferen 😉 Zodat er wat duidelijker aan foto’s komen van mijn outfits.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.