Persoonlijk

Jon’s outfit #1

Ik vind het altijd leuk om outfit foto’s van andere (mama) bloggers te zien. Meestal worden er outfit foto’s van kinderen gedeeld, natuurlijk ook erg leuk! Maar kleren van de mama’s worden nu eenmaal minder snel gedeeld. En omdat ik het zelf zo leuk vind, ga ik zo af en toe ook met jullie mijn favoriete of nieuwe outfits laten zien.

Low Budget dress
Vandaag deel ik eigenlijk een budget outfit. Ik ben er zelf ontzettend blij mee en het was gewoon een koopje.
Ik was al langere tijd op zoek naar nieuwe jurkjes. Jurkjes die er wat netter uitzien en tot knie lengte. Deze jurkjes kan ik namelijk als juf ook naar mijn werk dragen.

Zoeken, zoeken… te kort, te strak, te bloot en noem maar op. Tot dat ik een paar weken geleden bij zeeman een jurkje zag. Ik liet het mijn moeder zien en zij zei meteen ” kopen, leuk”. Toch heb ik het terug gehangen. Ik twijfelde.
Een week of 2 geleden liep ik weer door de zeeman, dit keer alleen. Ik zag weer dat leuke jurkje. En dacht eigen meteen “meenemen,voor €9,99 kan ik het niet laten hangen.” Want dat is geen geld voor een jurkje van wat dikkere stof, precies zoals ik het zoek qua lengte en kleur.

En ik kan je zeggen, ik ben heel blij met mijn jurk.  Ik heb er al complimentjes over gekregen. Vandaar dat ik dit budget jurkje van Zeeman voor maar €9,99 met jullie wil delen.

Okė, ik zal de volgende keer wat betere outfit foto’s maken. Maar voor een spiegel is nu eenmaal handig wanneer je geen fotograaf hebt.

Het jurkje is te dragen met slippertjes, sneakers en zelfs met een leuk hakje . Is het weer wat frisser? Kan er makkelijk een spijkerjasje overheen.

Ik kocht zelf een maatje 38, omdat ik het fijner vind wanneer het niet te strak zit. Ik ben niet al te groot, 160cm wijst de meetlat aan. Dus ook met deze lengte is het jurkje prima!
Shirtje
Ik moet bekennen dat ik zelden bij Zeeman kleren voor mezelf koop. Zo heel af en toe zie ik wat leuks. En dit keer zag ik niet alleen dit jurkje, maar ook nog een leuk shirtje. Ook dit was niet duur, ik geloof maar 5,99 of 6,99.
Dus ook dit shirtje wil ik met jullie delen. Een strepen shirt met Happy Day en staat prima op een spijkerbroek met witte sneakers.

Koop jij wel eens bij Zeeman voor jezelf kleren?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.