In de vakantie, vooral op vakantie, lees ik graag een boek. In het begin van het jaar heb ik weinig gelezen, maar gelukkig vond ik de tijd en rust en las ik afgelopen weken weer wat boeken. Tijdens de vakantie gaan we ook nog heerlijk genieten in Zuid-Frankrijk. En daar worden zeker boeken gelezen.

Boek of E-reader
Ik lees zelf het liefste papieren boeken. Voor mijn gevoel leest dit makkelijker. En ja, het is gewoon de ouderwetse manier om het zo maar te zeggen.
Boeken die ik graag lees zijn romantische boeken met een vleugje komedie. Zoals de boeken van Astrid Harrewijn of Mariette Middelbeek. Ik schreef er al eens eerder over.

Bij de bieb heb ik al een boek geleend en ook via een vriendin heb ik een boek geleend om te lezen. Toch heb ik dit keer ook nog iets anders. Een boek dat ik kan lezen op mijn I-pad. Ik denk dat dit te vergelijk is met een E-reader. Al zal de I-pad iets groter van formaat zijn.

VakantieBieb
Via school kreeg onze dochter namelijk een briefje mee over de vakantiebieb. Een gratis app die je kan downloaden bijvoorbeeld op je I-pad. Ik werd nieuwsgierig, nam een kijkje en meldde me aan.
Er staan voor verschillende leeftijdscategorieën boeken op. Deze boeken kun je downloaden en komen dan in je “kast” te staan. En op deze manier kun je de boeken dan lezen.
Deze vakantiebieb is t/m 31 augustus te gebruiken. Voor dochterlief en voor mezelf heb ik 2 boeken per persoon gedownload. Deze manier van lezen ga ik dus tijdens onze vakantie proberen.
Wie weet bevalt het zo goed en wil ik in de toekomst graag een e-reader.

Lees jij liever papieren boeken of lees je via een e-reader?

One Reply to “De vakantie bibliotheek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: