Bloggen en gastbloggen….

      7 Reacties op Bloggen en gastbloggen….

Ik ben nu meer dan een jaar aan het bloggen. Met een vast lezers groepje en langzaam komen er steeds wat lezers bij. Ik blijf het leuk vinden. Ik blog niet heel persoonlijk, meestal wat leuke algemene blogpost. En dan zo af en toe een persoonlijk verhaal ertussendoor. Maar ik blog niet alleen op mijn eigen blog. Ik blog namelijk ook als gastblogger. En beide doe ik het als hobby! Zo ben ik naast mijn eigen blog ook begonnen met reviews voor mamaliefde. Een mamablogger die niet alles alleen kan door de vele aanvragen. Ze heeft dus een team van andere mama’s en een papa om haar te ondersteunen en helpen. Erg leuk en blij om deze kans te krijgen. Op deze manier haal ik ook weer voordeel uit mijn eigen blog. Ik schrijf niet wekelijks voor haar. Zo af en toe een review. Het moeten natuurlijk wel dingen zijn die bij mij passen. In totaal heb ik nu 10 reviews mogen doen. En natuurlijk hoop ik dat er nog wat leuke opdrachten voorbij komen in de toekomst.

Sinds een aantal weken blog ik ook als gastblogger bij Barbara van onlybyme. Door het bloggen hebben we ook persoonlijk contact. We hebben elkaar nog niet persoonlijk ontmoet, maar toch klikt het tussen ons. We hebben veel chat contact en delen niet alleen blog ideetjes maar ook persoonlijke dingen. Ze weet dat ik het leuk vindt om creatief bezig te zijn. Dus de vraag of ik wat DIY blogs voor haar wilde reviewen, maken, leek me zeker leuk. Ik deel natuurlijk op mijn eigen blog ook DIY projecten en knutselwerken, maar probeer niet dezelfde blogpost te delen.
Ik heb voor Barbara nu 3 gastblogs geschreven, review Sien&Co, Diy Lantaarn, DIY fotolijst. Na de zomervakantie volgen er nog meer creatieve blogs.

Natuurlijk had ik er ook voor kunnen kiezen meer tijd in mijn eigen blog te steken en niet te gastbloggen. Toch doe ik het met plezier. Want het is voor mij ook een voordeel, bloggen via andere bloggers trekt ook weer verkeer naar mijn eigen blog. Daarnaast zal ik nooit fulltime gaan bloggen, omdat ik nog 3 dagen in het onderwijs werk. Dit vind ik ontzettend leuk en kost natuurlijk ook tijd. Net zoals mijn gezinsleven dat ook tijd kost.

Ik geniet dus van het bloggen en gastbloggen en ook al blijft mijn blog klein, ik doe het met veel plezier 🙂

 

7 thoughts on “Bloggen en gastbloggen….

 1. Vlijtig Liesje

  Leuk om te lezen dat gastbloggen je zo goed bevalt! Ik ben er zelf niet zo’n fan van, maar dat komt omdat ik niet zo houdt om gastblogs te lezen op andermans blog. Als ik naar het blog van Anita ga, dan wil ik ook graag wat lezen van Anita en niet van Cindy.

  1. Jon Auteur bericht

   Ik sla idd persoonlijke gastblogs over bij andere… Wel de reviews lees ik. De gastblogs die ik schrijf zijn ook niet persoonlijk. Dat zou ik nooit willen. Daar is mijn eigen blog voor

 2. Marguerita

  Bij mij is de aanvragenstorm vandaag losgebarsten. Waar ik ook met gastblogs begon, heb ik daar nu allang geen tijd meer voor en begin ik mijn eigen gastblogbestandje aan te leggen haha. Grappig hoe dat kan lopen. Ik vind reviewen alleen zelf ook ontzettend leuk, dus blijf er zelf ook druk mee, maar zo af en toe hulp van een gastblogger is best fijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *