Outfits

Jon’s outfit #6

De lente is volop bezig, maar daar merken we op dit moment helaas weinig van. Ik kijk dus uit naar wat warmer weer, want deze regen is maar niks. Een tijd terug was het weer beter en kocht ik twee nieuwe jurkjes. Deze had ik ook echt nodig. Een wat netter jurkje en een jurkje voor de warmere lente dagen. Kijk je mee?

Oeps…
Ik liet jullie al weten dat ik stiekem toch wat ben aangekomen. Mijn maatje 36 past echt niet meer. En dan gaat het vooral om benen, billen en buik gebied. Broeken, oeps. De stretch broeken zijn geen probleem, maar mijn skinny broeken heb ik toch maar uit de kast gehaald. Jurkjes passen over het algemeen nog wel, maar zitten gewoon wat strakker. Ik besloot dus om toch maar op zoek te gaan naar nieuwe jurkjes. Ik vond er een aantal bij H&M. Na thuis passen, besloot ik er twee te houden.

Dus vandaag deel ik weer eens een outfit foto.

Jurkjes
Jurkjes zijn altijd heerlijk luchtig om te dragen. Ze zitten fijn en staan meestal leuk. Ik kocht bij de H&M twee jurkjes. 1 jurkje is wat netter stof met 3/4 mouwtje. Het jurkje valt soepel en kan met een legging of blote benen worden gedragen. Ik show het jullie even in een versie voor de koude dagen, want helaas heb ik dit jurkje nog niet met zonnig weer kunnen dragen. De achterkant is voorzien van een klein knoopje.

De prijs was 14,99

Daarnaast kocht ik nog een basic zwart jurkje. Het valt wat langer, zodat ik het ook naar mijn werk kan dragen. Te korte jurkjes of rokjes zie je deze juf niet dragen tijdens het werk. Dit jurkje heeft een ruime V-hals en kort vlinder mouwtje. Een prima tricot jurkje.
Wil ik het dragen naar mijn werk, zal ik er wel een top moeten onder dragen. Maar dit jurkje is vooral bedoeld voor thuis, camping of onze vakantie in Zuid-Frankrijk.
Ook dit jurkje kostte 14,99

Ik heb dus weer twee outfits erbij. Nu nog op zoek naar nieuwe broeken, want helaas een paar te klein of versleten omdat ik ze gewoon al 2 jaar heb. Dus binnenkort tijd om eens de stad in te gaan i.p.v. online shoppen. En hopen dat het warmere weer er eindelijk aankomt en niet na een paar dagen weer verdwijnt. Zodat we eindelijk alle lente / zomer kleren uit de kast kunnen halen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.