Outfits

Jon’s outfit #5 feestelijk

Nog maar kort geleden liet ik jullie mijn nieuwe broek zien. Een leggingachtige broek met zijstrook. Een fijne broek, waar ik blij mee ben. Voor de feestdagen zocht ik iets anders uit. Matchend met mijn 7 jarige dochter.

Vorig jaar

Ook in 2017 liet ik jullie zien wat ik met kerst aan had. Ik koos voor een nep leren rok. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb de rok daarna misschien nog maar één keer gedragen. Het is wat te netjes voor mijn gevoel. Wellicht moet ik deze rok anders combineren en kan ik de rok vaker gaan dragen.

Rokken en jurken vind ik persoonlijk feestelijk. Dus ook dit jaar koos ik weer voor een rok. Een heel andere rok dan afgelopen jaar. Wederom budget proof.

Tule rok

Bij de Hema kwam ik namelijk een gave, zwarte, tule rok tegen. Afgeprijsd van 20 euro naar 10 euro. Daar kon ik hem niet voor laten liggen. Bij de kinderkleding kwam ik voor onze dochter een blauwe, tule rok tegen, afgeprijsd voor 7 euro. Beide rokken nam ik mee. Niet duur en mooi voor de feestdagen.

Het resultaat

Mijn rok is makkelijk te combineren. Het kan met een nette blouse (deze is van afgelopen kerst), maar kan ook met een fijne trui. Deze groene trui is overigens erg fijn. Dik stof, blijft in goede staat. Ook budget proof, ik kocht deze voor 9,95 bij Aldi.

Onze dochter draagt haar nieuwe rok met een shirtje van name-It. Het rode maakt het extra feestelijk.

 

Had jij ook iets nieuws voor de feestdagen? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.