Koken en Bakken

Turks Brood #recept2

Een aantal maanden geleden aten wij voor de 1e keer Turks brood. En zoals ik toen al liet weten, vond ik dat ontzettend lekker. Dus ik dacht, dat koop ik weer eens. We bedachten hier zelf een recept bij. Iets dat ons wel lekker leek. En dat was het!

Turks Brood met kip en tzatziki
De eerste keer dat wij Turks brood aten, deden we dit met pittig gehakt. Het recept deelde ik met mijn lezers. En ook vandaag deel ik ons recept. Dit keer geen gehakt, maar met kip.

Wat heb je nodig: (2 personen)
– 2 stuks kipfilet
-Paprika groen
-Ui
-Champignons (250 gram)
-Knoflook
-Paprikapoeder
-Sla
-tzatziki saus

Je wokt eigenlijk alles in de pan. Eerst de kip en daarna de rest. Voor je dit doet, wel even alles klein snijden. Je kan er zoveel kruiden aan toevoegen als je zelf wilt eigenlijk. Misschien zat er bij ons ook nog wel meer onder, maar dat weet ik eerlijk gezegd niet meer. Zoals ik al zei, alles lekker wokken en zelf op smaak brengen.

Je snijdt een stuk brood af, door midden en je smeert en tzatziki saus op. Beetje sla en dan de inhoud van je wok gerecht.
Eenvoudig te maken, maar zeker lekker!

Meer recepten vind met Turks brood vind je terug op mijn vorige blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.