Opruiming in de badkamer

      6 Reacties op Opruiming in de badkamer

Wij hebben maar een kleine badkamer, maar je kan er genoeg rommel in kwijt. Onder de wasbak staat een kastje en naast de wasbak staat nog een lang smal kastje. En het werd tijd dat ik dit weer eens ging opruimen!

IMG_0034In de smalle kast liggen de handdoeken. Deze heb ik netjes recht gelegd en verder zo gelaten. De rest heb ik allemaal uit het kastjes gehaald.

Onder de wasbak liggen washandjes en gastendoekjes. Ook deze heb ik recht gelegd en en zo gelaten.

Ik legde een grote handdoek op ons bed. Vervolgens haalde ik beide kastjes leeg en legde alles op een grote hoop neer.

Dochterlief vond het erg leuk. Vooral de nagellak potjes en de make-up spullen. Zij heeft me helpen sorteren. Ook heeft ze geroken aan verschillende flesjes en potjes. Ze vond het ontzettend leuk om mama met deze klus te helpen.

 

En tijdens het sorteren kom je er achter dat je van sommige producten wel erg veel hebt:

IMG_0035 IMG_0036 IMG_0037

Veel body lotion. Ik neem me altijd voor het te gebruiken, maar het gebeurt zelden. Flessen nog zo goed als vol. Weggooien is dus ook zonde. Ik heb ze dus nog keurig bewaard met het voornemen echt vaker te gaan smeren. Ook kwam ik nog doucheschuim tegen. Doucheschuim die ik gekregen heb als (juf)cadeautjes. Ik heb ze nu in de caravan gelegd. Prima doucheschuim om tijdens de vakantie op te gaan maken. Zo kunnen onze gebruikelijke flessen in de douche cabine blijven staan.

Ook kwam ik 4 verschillende deodorant flessen tegen. Waarschijnlijn gekocht, geprobeerd en toch een andere deodorant gekocht. Ik kan ze nog gebruiken. Dus ik ga ze wel opmaken.

De nagellak potjes. Duidelijk dat ik van roze tinten houd. Ik heb de potjes die bijna leeg waren weggegooid. Ook kleuren die ik niet meer mooi vond. En dit is was over is gebleven.

Dan heb ik nog een medicijn bakje gemaakt met deksel erop. Op deze manier veiliger voor de kinderen. Nog wat voorraadspullen netjes bij elkaar gelegd en ook de maandelijkse voorraad heeft een keurig plekje gekregen.

Als laatste nog mijn make-up spullen bekeken en opgeruimd. Veel weg gegooid. Mijn voornemen om binnenkort wat nieuwe spulletjes te gaan kopen.

Op dit moment dus weer een opgeruimde badkamer. Een goed overzicht van wat we nog hebben en eerst opgemaakt kan worden. Daarna gaan we pas weer aanvullen met nieuwe producten. Daarbij hebben wij nooit een grote voorraad voor de badkamer. Meestal staat er van alles 1 klaar voor als iets op is. Tenzij ik iets in groot verpakking heb gekocht i.v.m. een leuke aanbieding.

Ruimen jullie je badkamer spullen wel eens op? Heb je een grote voorraad?

 

 

6 thoughts on “Opruiming in de badkamer

 1. Linda

  Hihi, hier ook veel ongebruikt. Heb daar een speciale mand voor om weg te geven. Laatst verdubbeld toen ik jarig was. Veel kwam daar mee aanzetten, lief maar ik gebruik het nauwelijks… En dan vaak toch veel van hetzelfde.

 2. It's not so easy blog

  Volgende maandag vertrekken we op reis, dus het was tijd om dat ook eens te doen! Ik heb altijd van alles wat ‘reserve’ om niet zonder te vallen, maar blijkbaar is het soms wat te veel :-S voordeel is dat ik voor onze reis niets extra hoef te kopen 😉

 3. blogsvanmiranda

  Ik heb van alles wat ik echt gebruik sowieso 1 op voorraad staan. Dingen zoals tandenborstel, tandpasta en shampoo etc bedoel ik dan. Vaak haal ik 1x in de 3 maand allemaal groot in. Ik heb weinig spullen staan wat ik echt niet gebruik.

 4. Barbara

  Hier ook het voornemen binnenkort door de badkamer te gaan en van alles weg te gooien… het staat er nu maar te staan en vult de ruimte meer niet. Goed bezig geweest!

 5. Pingback: Day Zero Project #Update 5 | Blog van Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *