Interieur

Kijkje in huis #2

Alweer een week of 3 geleden, deelde ik met jullie het eerste kijkje in ons nieuwe huis. En dat was de slaapkamer van onze kleine man. Vandaag deel ik met jullie de slaapkamer van onze 6 jarige dochter. Een echte meid, dus raad maar eens hoe haar slaapkamer eruit ziet…

Prinsessen, roze en rood

Hier kom je haar slaapkamer binnen. Een frozen canvas, collage van haar als bloemenmeisje bij de trouwerij van haar tante en een mooie poster die ik al ruim een jaar geleden als review heb ontvangen.
Vanuit de deur zie je de volgende twee foto’s. Haar bed en kledingkast.

 

De slaapkamer van onze dochter bestaat uit prinsseen en de kleuren roze met rood. Haar bed is rood met witte stippen. Boven haar bed heeft ze zelf roze hartjes geplakt. Deze kocht ik voor weinig geld bij muurstickerstunter.

Een klein beetje donker, maar aan deze kant van de slaapkamer staat  haar kledingkast. Dezelfde dan haar broertje, van Ikea. Er hangt een mooie lamp van Lief Liefestyle en aan de verwarming een naamslinger. Deze slinger is gemaakt door een lieve vriendin. Ik kreeg ze voor beide kinderen, cadeau van haar.
Dan heeft ze nog en knus, maar erg gezellig hoekje in haar slaapkamer. Hier staat haar roze kaptafeltje en ikea kastje. Ze kan in dit hoekje ook heerlijk spelen. Er staat ook nog een bureautje.
Aan de muur hangen 4 kleine en 1 groter schilderij. Ze heeft ze gekregen van haar oom en tante wonend in Amerika. Het zijn prachtige prinses schilderijen met mooie (Engelse) teksten erop.

 

3 gedachten over “Kijkje in huis #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.