Mijn verhaal…. bij MeisjeEigenwijsje

      2 Reacties op Mijn verhaal…. bij MeisjeEigenwijsje

Een aantal weken geleden plaatste Nicole van Meisje-Eigenwijsje een oproep via Facebook. Ze vroeg naar moeders die geen roze wolk hebben gehad na de bevalling…

Ik moest meteen aan mezelf denken. Mijn zwangerschap liep goed te verlopen totdat er iets onverwachts gebeurde waardoor er geen roze wolk na de bevalling was….

Wil je meer weten? Lees dan snel mijn verhaal op de blog van MeisjeEigenwijsje

 

 

Over Jon

Ik ben een moeder van 2 jonge, schoolgaande kinderen. Daarnaast werk ik 3 dagen in het speciaal onderwijs. Met ons gezin genieten we van gezelligheid, zoals leuke uitjes. Verder vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Sportief zijn is ook een doel, maar dat schiet er nog wel eens bij in ;)

2 thoughts on “Mijn verhaal…. bij MeisjeEigenwijsje

  1. Barbara

    Natuurlijk heb ik gelezen! Wat een verhaal.. bijzonder dat die arts aanvoelde dat je doorgestuurd diende te worden en je meisje zo heel vroeg gehaald is maar wel zo de zwangerschap heeft overleefd. Bijzonder hoe dingen gebeuren zoals ze gebeuren!

    1. marjons Auteur bericht

      Ja ik ben de arts ook dankbaar. En schijnbaar gaf onze kleine meid heel duidelijk aan via de CTG dat ze beter buiten de buik kon verder ontwikkelen dan in mijn buik. Het blijft nog altijd emotioneel en vreemd als ik eraan terug denk…. bijzonder blijft het ook ja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.