MamaChallenge #4 Beautydag

      3 Reacties op MamaChallenge #4 Beautydag

De vierde opdracht vond ik heerlijk om te doen. Ik ben niet echt een mama die zich dagelijks helemaal opmaakt. Dat zit gewoon niet in me. Ik verzorg me natuurlijk goed, zorg dat ik er leuk uit zie, maar daar blijft het ook bij. Ik ben geen moeder die uren voor de spiegel staat. Ook geen moeder die bij elke kleding set passende accessoires heeft. Maar gewoon dagelijks dezelfde ring, kettinkje en oorbellen draagt. Voor deze opdracht wilde ik wel iets extra’s doen. De opdracht die ik uitvoerde was:

  • Houdt een beautydag (met of zonder kind)

Zoals ik al zei ik ben geen make-up moeder. Dus ook voor deze opdracht ga ik dat niet veranderen. Ik vulde deze opdracht anders in.IMG_6256
Samen met vriendlief ben ik namelijk een ochtend gaan ontspannen in het Thermaalbad Arcen. Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaalmineraalwater van 35-36 ºC, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater bevat een unieke samenstelling van mineralen waardoor het een sterk ontspannende en heilzame werking heeft. Thermaalbad Arcen beschikt over diverse thermaalbaden, zowel binnen als buiten.

Ik vind dit heerlijk. We namen nog een kruidenbad en een stoelmassage erbij. Gewoon genieten en ontspannen. Er zijn ook nog verschillende sauna’s aanwezig. Zelf houd ik hier niet zo van, maar voor een keertje is het wel lekker.
Tijdens het douche nog even een scrub gebruikt. Deze kun je ook gratis gebruiken.

Thuis maakte ik de beautydag nog af. Eerst even de mee eters op mijn neus verwijderen. Deze pleisters komen van de Action. Een doosje voor nog geen euro. Daarna nog een gezichtsmaskertje. Dit maskertje heb ik eens ontvangen in een swap. Het rook heerlijk en paars van kleur. Eenmaal op het gezicht doorzichtig. Het maskertje werd hard en moest 15-20 minuten intrekken / blijven zitten. Daarna heb ik het afgespoeld met lauw water. Ik moet toegeven dat ik een zacht gezicht ervan kreeg.

IMG_6257IMG_6259

Natuurlijk wilde ik ook nog even met dochterlief samen iets doen. We kozen ervoor om samen onze nagels te lakken. Make-up liet ik achterwege. Ik had immers net een schoon en fris gezicht. Dit bewaren we voor een andere keer. We maakten de nageltjes schoon en gaven ze een mooie roze kleur.

IMG_6111IMG_6112

Ik zeg: opdracht geslaagd! Andere bloggers die deze opdracht al uitgevoerd hebben:

  • Josan van GoodGirlsCompagny maakte er een leuke dag van samen met haar dochters
  • Ook met jongens kun je een beautydag houden, kijk maar eens bij VolgMama
  • Fleur van Mama’s Liefste maakte ook met haar dochters een leuke dag van deze challenge
  • En Margurita van Marstyle ging ook aan de slag met haar twee meiden

3 thoughts on “MamaChallenge #4 Beautydag

  1. Pingback: Homemade Spa and Beauty - Mama Challenge 6 - Lotus Writings

  2. Pingback: Beautydag met mijn tiener (Mama Challenge 6 - 2016) - Lotus Writings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *