CliniClowns #Rode Neuzen Run

      2 Reacties op CliniClowns #Rode Neuzen Run

Vanmiddag hadden wij op school een voorstelling. Een voorstelling van de CliniClowns. Nu zul je denken op een school? Ja, op een basisschool (speciaal onderwijs).

IMG_3798

De kinderen maakten kennis met de CliniClowns. Ze werden er meteen vrolijk van en genoten van de leuke voorstelling. Op deze manier zagen ze in hoe de CliniClowns een bijdrage leveren aan zieke kinderen. Ze waren enthousiast en vonden het goed dat er cliniclowns zijn die dit doen.Het was ontzettend leuk en meteen ook leerzaam.

Zelf moest ik meteen denken aan Kimberley, de mama van Elara*. Ik volg haar via Instagram en haar blog.  Haar dochter is helaas overleden, maar ze hebben ontzettend veel steun gehad van en aan  de CliniClowns. Mama van Elara* heeft het daar niet bij laten zitten en is een geweldig initiatief begonnen. Zo is ze druk bezig met een rode neuzen run voor Elara*. Afgelopen jaar organiseerde ze deze run ook. De opbrengst was voor de CliniClowns.

IMG_380721 mei 2016 vindt de 2e rode neuzen run plaats.Een uur lang wordt er een run gehouden waar geld mee wordt ingezameld. Dit keer gaat het geld niet alleen naar de CliniClowns, maar gaat er ook een gedeelte van de opbrengst naar Qwin. Een kindje met een chromosoom afwijking.

Ze zoekt nog verschillende mensen om te helpen. Wil jij graag helpen of een donatie doen. Kijk dan snel eens mamavanElara Ook op de pagina van de Cliniclowns kun je informatie vinden.

 

 

2 thoughts on “CliniClowns #Rode Neuzen Run

  1. Hotsa.nl

    Wat gaaf om het hier ook tegen te komen! Ik kan helaas niet mee doen met de run, maar sponsoren misschien wel. We gaan het er iig eens over hebben.
    En tof zeg dat de clowns op school kwamen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *