Stickers #diy

      Geen reacties op Stickers #diy

Ik vind het heerlijk om te knutselen en rommelen in huis. Maar dat hoef ik eigenlijk niet meer te vermelden. Ik deel namelijk wel vaker knutsel projecten of diy’s op mijn blog.

Sinds 12 september kun je je weer inschrijven voor de instaswap van lyndahome  Dit is een swap waar ik graag aan mee doe. Eerst deed ik vaker mee met swaps, maar nu eigenlijk nog maar 2 keer per jaar. De lente en herfst editie. Er doen heel veel mensen aan mee. Het is ook gewoon leuk om voor iemand iets te maken, maar ook om zelf een leuke envelop of pakket terug te ontvangen.

Het leuke bij de swaps vind ik dat er geknutseld kan worden. De ene persoon is creatiever dan de ander, maar dat maakt niks uit. Vandaag heb ik een eenvoudige diy voor jullie. Iets dat je zeker kan gebruiken bij een instaswap maken. Je kan het zelf gebruiken voor in te pakken maar je kan het ook weggeven als klein cadeautje. Het zijn namelijke leuke stickers. En wie houdt er nu niet van stickers.

Benodigdheden:

  • Witte labeltjes (o.a. te koop bij action)
  • Waterverf
  • Fijnschrijvers of andere kleurtjes

img_6758img_6759

De witte labels geef je een leuk kleurtje met waterverf. Dit laat je even drogen.
Vervolgens ga je er met de fijnschrijvers iets leuks erop schrijven of tekenen. Ik maakte er met tekst maar ook met herfstblaadjes. Deze zijn straks leuk om een klein cadeauzakje mee dicht te plakken tijdens de instaswap2016falledition.
De labels heb je in verschillende maten. Maar deze kleine labels zijn due voor handig en leuk om een cadeautje mee dicht te plakken.

img_6760img_7002

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *