Creatief

Mijn bullet journal #3

Een bullet journal is ontzettend leuk. Ik deelde al 2 keer eerder met jullie een blogpost over mijn bullet journal. Inmiddels is het zo’n 2 maanden geleden dat ik iets met jullie deelde. Dus tijd voor een nieuw bullet journal update.

Nieuwe bujo
Ik startte een aantal maanden geleden in een bullet journal Ik bestelde deze online en ben er gewoon in gestart. Eind december kriebelde het. Ik wilde eigenlijk gewoon in januari met een nieuwe bujo starten. Een nieuw jaar, een nieuwe bujo. De oude is nog niet vol, maar bewaar ik wel. Ik oefen hier nu in met schrijven, tekenen en probeer verschillende soorten pennen/stiften uit. Zonde namelijk om deze bujo weg te doen.
Toch wilde ik geen dure, nieuwe bujo dus zocht via aliexpress. Daar vond ik een fijne, bestelde hem en startte in januari in mijn nieuwe bujo
Inmiddels heb ik er ook 1 bij Action gekocht voor maar 1,99. Deze bewaar ik tot de mijne andere vol is  of voor volgend jaar. Aangezien er al iets voorgedrukt staat met januari erin verwerkt.

Wat staat erin?
Net zoals in mijn eerste bujo maak ik elke maand een maandoverzicht. Ook mijn gelezen boeken, speel afspraken en to do lijstjes komen hierin terug.
Verder wil ik er wat meer in tekenen, kleuren en dingen uitproberen. Ik ben namelijk best wel een geordend persoon. En dit zie je al snel terug in mijn bujo. Alles vrij netjes, terwijl ik juist een bujo met veel plaatjes en kleur leuk vind. Dus met deze verandering ben ik nu bezig. En het is ontzettend leuk.
Ik start elke maand met een “start” pagina voor de maand. Daarna volgen wat standaard lijstjes en verder doe ik gewoon waar ik zin in heb.

Tekenen
Met tekenen ben ik dus aan het oefenen. Met eenvoudige tekeningen, zoals deze, ben ik gestart. Alleen maar plaatjes overtrekken wil ik namelijk niet. En op deze manier krijg ik een bujo die gewoon goed bij mij past.

Zodra ik wat meer pagina’s af, zal ik deze in een foto blogpost met jullie delen.

Heb jij een bullet journal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.